Uutiset

Aliaksandr Bachko Cocksin riveihin

Valkovenäläinen pelinrakentaja Aliaksandr Bachko siirtyy SKA Minskistä vahvistamaan Riihimäen Cocksia. Bachkon sopimus Cocksin kanssa kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Elokuussa 27 vuotta täyttävä Bachko on pelannut SKA Minskin ykköspelinrakentajana viimeiset kolme kautta. Joukkue esiintyi eurokentillä kolmena vuonna nousujohteisesti ja huipensi viime kautensa EHF Cupin lohkovaihepaikkaan. Joukkueensa pelinteosta päävastuun kantanut Bachko iski lohkovaiheessa maaleja yli kolmen ja puolen maalin keskiarvolla.

Bachko on viime aikoina kuulunut myös Valko-Venäjän maajoukkuerinkiin, mutta putosi viime hetkillä ulos tammikuun EM-kisajoukkueesta.

– Aliaksandr Bachko täyttää Andreas Rönnbergin jättämän aukon pelintekijän paikalla. Hän oli viime kaudella yksi SKA Minskin avainpelaajista EHF Cupissa ja pelasi myös Cocksia vastaan Baltian liigan finaalissa. Hän on osoittanut hyvää suoritusvarmuutta ja pelin ymmärrystä kauden aikana. Bachkon liittyminen joukkueeseen tuo meille variaatiomahdollisuuksia niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamiseenkin. Olemme todella tyytyväisiä, että saamme hänet joukkueeseemme, Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas sanoo.

Asiasanat

Päivän lehti

9.8.2020