fbpx
Uutiset

Alisa Ollikainen Härmän tehonaisena

Hämeenlinnan Härmä karkasi Tampereen Ilves-Kissoilta nopeasti Kaurialassa sunnuntaina pelatussa naisten Kakkosen ottelussa.

Kotijoukkue johti ensimmäisen puoliajan jälkeen jo 6–0, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Toinen jakso oli tasaisempi, mutta ottelu päättyi Härmän murskavoittoon maalein 8–2. Voittonsa ansiosta Härmä nousi lohkossaan neljänneksi. Ilves-Kissat on jumbona.

– Alussa pelasimme tosi pirteästi. Vastustajalla oli komeus, mutta meillä oli liike, arvioi Härmän naisten joukkuetta valmentava Mikko Lappi.

Alisa Ollikainen oli hämeenlinnalaisten johtotähti. Hän teki neljä maalia heti avausjaksolla. Maalinteossa onnistuivat myös Vilma Mahlio, Oona Aaltonen ja Laura Lähdekorpi. Yhden Ilves-Kissat suti omiin.

– Koko kauden olemme odottaneet, että Alisa saa hanat auki. Tämä onnistuminen antaa hänelle varmasti itseluottamusta, Lappi tuumi.

Hän kehui myös joukkueen maalia vartioinutta Elina Harjulaa, joka on normaalisti pelannut laitalinkkinä.

– Ykkösmaalivahtimme loukkaantui jo ennen kauden alkua ja kakkosmaalivahdillamme on nilkkaongelmia. Elina pelasi maalissa ensimmäisen kerran ja hyvin pelasikin.

Härmällä on nyt edessään kuukauden pelitauko. Seuraavan kerran joukkue pelaa 19. heinäkuuta Turun Pyrkivää vastaan. HäSa

Asiasanat

Menot