Uutiset

Älkää jatkuvasti narisko kaikesta

Viime viikolla mielipidepalstalla arvosteltiin laitureita. Ajatelkaa nyt, mikä murhe: laituri on lyhyt ja portaat limaiset, tilannehan on ihan kestämätön. Toisen laiturin pää liian kapea, kyllä, eikä kaiteita.

Hyväkuntoisella seniorilla on niin mahdoton kiire uimaan ja seuraavaan harrastuspaikkaan ettei ehdi vuoroaan odottaa kapean laiturin päässä. Entä mahdolliset tapaturmat? Jokuhan saattaa laiturilla liukastua vaikka linnun paskaan ja siitä paikasta vaatimaan kaupungilta korvausta. Eihän tapaturma ole tietenkään liukastujan oma vika.

Voi pyhä Sylvi, lopettakaa ainainen valitus ja narina, nauttikaa uimisesta. Suomessa on kymmeniätuhansia kilometrejä järvenrantaa, josta voi mennä uimaan. Pakkoko on kavuta limaisia portaita?

Kaupunkia vaaditaan jatkuvasti vastaamaan milloin mistäkin, mutta minä en ainakaan halua että maksamillani verorahoilla korvataan tapaturmia, jotka ovat ihan omaa syytä ja jotka voi välttää, kun katsoo eteensä ja käyttää tervettä järkeä.

Nykyään tuntuu siltä, että itse ei olla enää mistään vastuussa, aina pitäisi maksumies löytyä muualta, tapahtuu mitä tahansa. Eläkeläiset ovat etunenässä narisemassa ja vaatimassa milloin mitäkin. Nauttisitte olostanne ja elostanne vailla työn paineita, nauttikaa myös hienosta kesästä.

Hyväkuntoinen työläinen

Hämeenlinna

Päivän lehti

3.4.2020