Uutiset

Alueleiri käyntiin yhdeksällä kentällä

Hämeenlinnan Paukun isännöimä Etelän Pesiksen alueleiri pyörähtää käyntiin perjantaina, jolloin otteluita pelataan kello 17.30-20.30 yhdeksällä kentällä Hattulassa ja Hämeenlinnassa.

Leiriottelut pelataan aikapeleinä tunnin välein. Lauantaina turnaus jatkuu koko päivän (8.30-20.30) ja huipentuu sunnuntaina sijoituspeleihin. Paukku on mukana viiden ja Janakkalan Jana kahden joukkueen voimin.

D-poikien kilpasarjan kaksi alkulohkoa pelataan Hämeensaaressa ja Parolan keskuskentällä. Pelisarjan kenttänä on Parolan lisäksi Ojoinen, jossa Paukku DP kohtaa leirin avausottelussa kello 17.30 Hyvinkään Tahkon.

D-tyttöjen kilpasarjan peliareenana on Jukolan kenttä, jossa Jana avaa Kuusankosken Puhtia vastaan (19.30) ja pelisarjan Parolannummen kenttä, jossa Paukku kohtaa Espoon Pesiksen (19.30).

EP-kilpasarja pelaa Sairion kentällä ja pelisarja Hämeensaaressa. E-tytöt puolestaan valloittavat Kenttäkujan kentän Parolassa ja Ojoisten tenavakentän, jossa avauskiilaan kello 17.30 juoksevat Paukku ja Jana keskinäisessä kohtaamisessa.

Paukun toinen E-tyttöjoukkue (Kenttäkuja 18.30) ja E-pojat (Hämeensaari 18.30) avaavat myös Hyvinkään Tahkoa vastaan.

Hämeensaaren tekonurmella perjantai-illan huipentaa DP-kilpasarjassa Alajärven Ankkureiden ja Turku-Pesiksen kohtaaminen kello 19.30. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic