Uutiset

Alueleiri kokoaa taas pesisjuniorit

Tulevana viikonloppuna Hattulassa ja Hämeenlinnassa pesäpallokentillä ja niiden ympäristössä riittää vipinää, kun Hämeenlinnan Paukku järjestää toisena vuonna peräkkäin Etelän Pesiksen alueleirin F–D-junioreille.

– Viime vuoden leiristä on paljon hyötyä. Monet asiat tehdään samalla konseptilla ja osaa vielä vähän parannetaan, toteaa leirin johtaja ja Paukun puheenjohtaja Teemu Heikkilä.

Suurtapahtuman kisakanslia on Parolan alakoululla ja talkoolaisia on reilu sata. Joukkueita on ilmoittautunut lähes 50 ja leiriläisiä on arvioilta reilu 700. Paukku on ilmoittanut viisi joukkuetta ja Janakkalan Jana yhden.

Hämeenlinnassa pelikentät ovat Hämeensaaressa, Ojoisilla ja Jukolassa sekä Hattulassa Parolassa ja Katinalassa. Pelejä on luvassa kolmen päivän aikana yli 130.

– Joukkueita on taas mukavasti ympäri Etelä-Suomea ja vähän kauempaakin kuten Alajärveltä, Ilmajoelta, Lappeenrannasta, Raumalta ja Ulvilasta. Perjantaina kello 17.30 vihelletään pelit käyntiin ja sunnuntaina kello 16.30 viimeiset pelit loppuvat, Heikkilä kertoo.

– Kiitoksia täytyy jakaa myös Hattulan kunnalle ja vastaaville virkamiehille. Kunta on mahdollistanut jälleen tapahtuman järjestämiseen. Majoitus ja ruokailut hoidetaan Parolan koulukeskuksessa. (HäSa)

Asiasanat