Uutiset

Ammattilaiskilpailu …Hattula Golfiin

Linna Golf ei ole ainoa Hämeenlinnan seudun golfkenttä, jossa pelataan ammattilaisgolfkilpailu tulevana kesänä. Hattula Golfissa järjestetään kesäkuun 16. päivänä Hattula PGA Shoot out -kilpailu, johon kutsutaan 16 pelaajaa. Kilpailusta tekee erikoisen se, että miehet ja naiset pelaavat samassa sarjassa. Kilpailun palkintopotti on 10 000 euroa.

Shoot out on vähemmän tunnettu golfin pelimuoto. Siinä putoaa pelistä pois reiän huonoimman tuloksen tehnyt pelaaja, jolloin viimeiselle reiällä on jäljellä enää kaksi pelaajaa. Hattulan kilpailussa kenttää on vielä muutettu niin, että siitä pelataan pelkästään väyliä 1,2 ja 9, jotka kierretään kolmeen kertaan. Tämä takaa yleisölle hyvät katselupaikat.

– Haluamme järjestää erilaisen golftapahtuman suomalaisen ammattilaisgolfin eteenpäin viemiseksi. Shoot out -kisa tuntui sopivalta vaihtoehdolta Hattulan kentälle. Suomen ammattilaisgolfissa on nyt hyvä meno päällä. Halusimme ehdottomasti myös naisammattilaiset paikalle pelaamaan rahapalkinnoista. Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun Suomessa naiset ja miehet pelaavat samassa kilpailussa vastakkain, muistelee Hattula Golfin toiminnanjohtaja Jouko Mikkola. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic