Uutiset

Angelina Jolie karsastaa avioliittoa

Näyttelijäpari Angelina Jolien ja Brad Pittin häitä ei kannata odotella. Kahdesti eronnut Jolie karsastaa avioliittoa eikä pidä sitä millään muotoa tarpeellisena.

– Olemme sitoutuneita toisiimme lapsiemme kautta, ja se riittää.
Jolie löpöttelee suhteestaan Pittiin Vogue-lehden tuoreessa numerossa. Hän kertoo muun muassa romanssin kehittymisestä Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.

– Meistä tuli ensiksi todella hyviä ystäviä, eikä kumpikaan hamunnut romanttista suhdetta. Brad oli tahollaan naimisissa, ja minä olin ihan tyytyväinen yksinhuoltajaäiti. Sitten asiat vain etenivät niin, että meille tuli mahdollisuus olla yhdessä pariskuntana.

Asioiden etenemisellä Jolie viittaa Pittin ja hänen silloisen vaimonsa Jennifer Anistonin eroon vuosi sitten. Lopullinen niitti Jolie-Pitt-yksikön syntymiselle oli, kun Jolien adoptoima kolmivuotias Maddox-poika kutsui Pittiä isäksi.

– Silloin ajattelin, että me tosiaankin olemme perhe.

McCartneysta nelinkertainen vaari

Beatle-Paul McCartney on tullut isoisäksi neljännen kerran. Muotisuunnittelijana maineeseen noussut Maccan tytär Stella synnytti tyttövauvan viime viikonloppuna.

Tämä oli 35-vuotiaan Stellan toinen lapsi. McCartneyn Mary-tyttärellä, 37, on hänelläkin kaksi lasta.

McCartneyn tiedetään olevan erityisen läheinen Stellan kanssa.
Stella onkin tukenut isäänsä näkyvästi, kun Paul on taistellut avioerokiistoissa toisen vaimonsa Heather Millsin kanssa.
Stellan ja Maryn äiti oli McCartneyn ensimmäinen vaimo Linda McCartney. Valokuvaajana tunnetuksi noussut Linda menehtyi rintasyöpään vuonna 1998.

STT

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic