fbpx
Uutiset

Anita Hirvosen elämästä musikaali Riihimäelle

Riihimäen Teatteri esittää tänä keväänä musikaalia laulaja Anita Hirvosen elämästä. Anita-musikaali soi teatterin lavalla ajalla 13. 1.-5. 5.

Musikaalista on määrä tehdä sekä hilpeä että koskettava kertomus pienestä äänekoskelaistytöstä, joka nousee koko kansan tuntemaksi iskelmälaulajaksi.

– Anita on Riihimäen Teatterin tähän asti kallein ja suuritöisin tuotanto. Musikaali on osa teatterimme 60-vuotisjuhlakautta, kertoo tiedotus- ja markkinointipäällikkö Janne Kataja.

Anita Hirvonen näyttelee musikaalissa itseään kypsemmässä iässä. Uran varhaisemman vaiheen Anitaa esittää Katja Peacock.

– Ihmisillä on se kuva, että olen koko ajan iloinen ja hyväntuulinen. Elämässäni on kuitenkin ollut myös paljon itkua, surua ja hammasten kiristystä. Tästä musikaalista tuli realistinen, juuri sellainen kuin olin halunnut, Anita Hirvonen kiittää.

Elämäkertamusikaali kuvaa Hirvosen tietä “maitolavojen prinsessaksi”. Matkan varteen on mahtunut paitsi menestystä ja hulvattomia tarinoita, myös useita avioliittoja, sydänsuruja ja alkoholismia.

Anita-musikaalin ohjaa Taru Kivinen. Esityksen koreografiasta vastaa Minni Arposuo. (STT)

Menot