Uutiset

Anni Heikkilä viihtynyt superin vauhdissa

Hattulalainen Anni Heikkilä on pelannut kuluneen kauden pääosin Hämeenlinnan Paukussa naisten Ykköspesistä ja B-tyttöjen superia, mutta 16-vuotias lahjakkuus on päässyt mukaan myös tamperelaisen Manse PP:n superpesispeleihin.

Heinäkuun puolivälin debyyttipelin jälkeen koossa on yhteensä jo viisi superin peliä tehoin 3/0 eli Heikkilä on pelannut Manse PP:n seitsemästä viimeisestä pelistä kahta lukuun ottamatta kaikki.

Kaksi viimeisintä peliä olivat kärkijoukkueita vastaan ja sarjakärki Jyväskylää vastaan Heikkilä löi jokerina molemmat Manse PP:n juoksut. Joukkueensa tehopelaaja onnistui myös kärkilyönneissä (6/9).

– Nollan purku oli vaikeampaa, mutta vaihtotilanteet ja kotiutukset onnistuivat. Hyvä fiilis on pinnoista. Onhan superissa selkeästi kovempi taso kuin ykkösessä. Etenkin kärkijoukkueissa ihailen sitä, kuinka kovalla tasolla niitten fysiikka on, Heikkilä vertaa.

Ykköspesiksessä Heikkilä on urakoinut pääosin lukkarina kaikki Paukun 15 peliä (2+0/16). Jäljellä on kolme ottelua.

Manse PP puolestaan on superissa neljäntenä ja jatkaa pudotuspeleihin. Runkosarja päättyy ensi keskiviikkona.

Vajaan parin viikon aikana Heikkilälle on kertynyt kolme peliä molemmissa joukkueissa eli  yhteensä kuusi ottelua. Sunnuntaina Manse PP:llä ja Paukulla on sarjaottelut päällekkäin.

– Pelejä on riittänyt, mutta pitää nauttia nyt kun pelejä vielä on. Pelaan ensisijaisesti ykköspesistä. Syksyn jatkosta ei ole tullut Tampereelta vielä mitään tarkempaa infoa, Heikkilä kertoo. HäSa

Asiasanat