Uutiset

Anni Kainulaiselle pm-kultaa

Hämeenlinnan Hiihtoseuran Anni Kainulainen juhli perinteisellä tyylillä sunnuntaina Lempäälässä piirinmestaruutta.

– Fiilis on jo parempaan päin, hiihto oli terävämpää kuin pitkään aikaan. Ei vielä ihan parasta, mutta Keuruulla sitten ensi viikonloppuna SM-kisoissa vielä paremmin. Hiihdän kaikki matkat siellä, Kainulainen kertoi.

Viiden kilometrin matkalla eroa HlHS:n kaksoisvoiton varmistaneeseen Maija Hakalaan tuli 20,9 sekuntia. Kolmas oli Kuoreveden Kärjen Johanna Heinänen (+29,6).

– Tänään oli selkeästi terävämpää ja parempaa menoa kuin Jämillä. Pikkuhiljaa kisojen kautta se kunto alkaa löytymään. SM-kisoissa hiihdän lauantaina pertsan kympin ja sunnuntaina parisprintin, jos mahdun joukkueeseen, Hakala kommentoi.

Hämeenlinnaan tuli neljä muutakin pm-kultaa, kun sarjojensa ykkösiä HlHS:sta olivat Josefiina Latvanen (N18), Hilma Ahonen (N17), Jari Valkama (M50) ja Jarmo Kopra (M60).

Nuorten sarjoissa hiihdettiin pm-viestit ja HlHS sai kaksi hopeaa. M8-hopeakolmikossa (3x1km) hiihtivät Aatu Haikama, Atte Metsälä ja Viljami Jaalama ja M10-hopeajoukkueessa (3x2km) Olli Seppälä, Atte Huikkola ja Vilho Peltotalo. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic