Uutiset

Antikainen palaa HPK:n lentopallojoukkueeseen

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaavan HPK:n ensi kauden pelaajarinki vahvistuu hyvää vauhtia. Tiistaina seura sai sorvattua sopimuksen maajoukkuepassari Annina Antikaisen, 25, kanssa.

Antikainen on hämeenlinnalaisille lentopallon ystäville tuttu pelaaja. 172-senttinen lentopalloilija on pelannut kaupungin liigajoukkueissa (Vanajan RC ja HPK) viisi kautta vuosina 2006–2011. Kerhon jälkeen hän pelasi kaksi kautta Pieksämäen joukkueessa ja kaksi viimeistä kautta OrPossa.

HPK:n kanssa Antikainen on tehnyt kahden vuoden mittaisen sopimuksen. Hänellä alkaa jo kymmenes kausi liigapelaajana.

Antikainen palaa hyvillä mielin tuttuihin ympyröihin.

– Minulla oli muitakin vaihtoehtoja, mutta Kerhon italialainen valmentajatiimi oli yksi tärkeä syy valintaani. Ja totta kai tuttuun seuraan on aina helpompi palata. Hämeenlinnan vuosilta on myös mukavia muistoja, muun muassa kahdet mestaruusjuhlat Vanajan RC:n vuosina, Antikainen muistelee.

Antikainen asuu Tampereella, mutta muuttaa kesän aikana Hämeenlinnaan.

– Meillä alkaa treenit toukokuussa ja todennäköisesti niihin aikoihin alan myös suunnitella muuttoa, Antikainen suunnittelee.

Tyytyväinen tuoreeseen sopimukseen on HPK:n toiminnanjohtaja Ville Kalliomäki.

– Keskustelimme ja väänsimme sopimusta pitkään tänä keväänä. Olen todella tyytyväinen, että asia ratkesi lopulta molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Annina on nimittäin meille todella mieluinen pelaaja.

– Nyt meillä on passariosasto reilassa, sillä Antikaisen lisäksi meillä on riveissämme Katja Kylmäaho ja uutena kasvona Oona Yli-Pekkala. Kaikkiaan meillä on jo kymmenen liigasopimuksessa olevaa pelaajaa ja vielä sen lisäksi akatemiapelaajat, Kalliomäki ynnää. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

30.3.2020