fbpx
Uutiset

Antti Aarnio tulee SaiPasta HPK:hon

 

 

Viimeiset kaudet lappeenrantalaisessa SaiPassa jääkiekon SM-liigaa pelannut Antti Aarnio on HPK:n uusin hankinta. Kerho julkisti keskiviikkona Aarnion lisäksi myös kesken viime kauden Bluesista seuraan vaihtaneen Jere Sallisen jatkosopimuksen ja viime kaudella A-nuorissa SM-pronssia voittaneen puolustajan Petteri Nikkilän sopimuksen. Juha Alén hakee HPK:sta pelipaikkaa tryoutilla.
 
Sallisen ja Nikkilän sopimukset ovat kaksivuotisia. Aarnion kanssa HPK on sopinut ensi kaudesta ja lisäksi sopimuksessa on optio kaudesta 2013–2014.
 
– Antti on urheilullinen pelaaja, joka tuo kokemuksellaan apua omille nuorillemme. Hänen esimerkkinsä antaa itseluottamusta ja pelirohkeutta, kehuu HPK:n pelaajakoordinaattori Aarniota.
Kärppien kasvatti on pelannut kaksi edellistä kautta SaiPassa HPK:n nykyisen päävalmentajan Ari-Pekka Selinin alaisuudessa. Viime kaudella hän teki 23 ottelussa 4+3=7 -tehopistettä.
 
– Jere on valmis suurempiin saappaisiin. Viime kevään otteet kertoivat siitä, että hän on sopimuksensa arvoinen. Petterillä on nyt näytönpaikka miesten mukana. Uskon, että hän ottaa oman paikkansa joukkueesta. Toki vuonna 1992 syntyneenä hän voi pelata vielä ensi kaudella A-nuorissa, Laukkanen sanoo.
 
30-vuotias Alén on pelannut SM-liigaa aiemmin Lukossa, Ilveksessä ja Lukossa. Viimeiset neljä kautta hän on kiekkoillut Ruotsissa, Unkarissa ja Ranskassa.
 
– Juha hakee uutta mahdollisuutta pelata SM-liigaa. Tryout antaa mahdollisuuden Juhalle lunastaa paikkansa liigajoukkueessa. Toivottavasti kaveri onnistuu, Laukkanen sanoo.

Asiasanat

Menot