Uutiset

Antti Kaikkonen kihlasi Satu Taiveahon

Kansanedustaja Satu Taiveaho (sd.) sai tiistaina vastaanottaa onnitteluja kollegoiltaan eduskunnassa, kun tieto hänen ja kansanedustaja Antti Kaikkosen (kesk.) kihlauksesta tuli julkisuuteen.

Pari meni kihloihin sunnuntaina, mutta sormukset saatiin kultasepältä vasta maanantai-iltapäivällä.

– Tosi iloinen juttuhan tämä on, mukavalta tuntuu, Taiveaho kommentoi tiistaiaamuna.

Hän uskoo, ettei punamulta-suhde tullut eduskunnassa kenellekään yllätyksenä, sillä parin lämpimistä väleistä on supistu jo pitkään.

– Kun suhdetta rakentaa, sitä haluaa ensin rauhassa katsoa, mihin suuntaan se kehittyy. Nyt tuli se vaihe, että katsoimme olevamme valmiit sitoutumiseen ja tuomaan asian myös julkisuuteen, Taiveaho selittää parin aiempaa vaiteliaisuutta väleistään.

Hän kertoo, ettei kihlaus muuta pariskunnan asumisjärjestyjä ainakaan lähitulevaisuudessa. Taiveaholla on asunto Hämeenlinnan Hirsimäessä ja Helsingin keskustassa.

– Helsingin kakkosasuntoa en välttämättä jatkossa tarvitse. Viikolla tulee varmaan oltua Tuusulassa päin, mutta viikonloppuisin ja lyhyinä työpäivinä tulen kotiin Hämeenlinnaan.

Taiveaho korostaa, ettei hän suunnittele lähtöä Hämeenlinnasta tulevaisuudessakaan.

– Sanotaan vaikka näin, että olen parhaani mukaan koettanut markkinoida ja esitellä Antille Hämeenlinnaa, että kuinka ihana kaupunki se on.

Taiveaho kertoo, että pariskunta on saamassa myös perheenlisäystä: 13-vuotiaan kultaisennoutajan seuraksi on tulossa berninpaimenkoira.

– Kiva kun saa käyttää koiraan hoivaviettiä ja hellyyttä. Me naurettiin, että täytyyhän suhde olla nyt virallistettu, että taataan turvalliset ja pysyvät kasvuolosuhteet pennulle, Taiveaho nauraa. (HäSa)

Päivän lehti

5.8.2020