Uutiset

Antti Miettinen jatkaa HPK:ssa loppuvuoden

Antti Miettinen pelaa HPK:n jääkiekkoliigan joukkueen puolesta vielä ainakin neljä ottelua. Winnipeg Jetsin NHL-ammattilainen teki tällä erää kasvattajaseuransa kanssa vuoden loppuun saakka kestävän sopimuksen.

– Toivottavasti vuodenvaihteessa tiedämme jo enemmän NHL:n tilanteesta – alkaako se tällä kaudella lainkaan, sanoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

HPK jatkaa liigaa tänään Lahdessa Pelicansin vieraana. Ennen joululomaa Kerho pelaa vielä torstaina kotiottelun Tampereen Ilvestä vastaan. Ennen vuoden vaihtumista HPK:n ohjelmassa ovat vielä liigaottelut Jokereita (kotona 28.12.) ja Oulun Kärppiä (29.12. vieraissa) vastaan.

Kerhon nuori puolustaja Juuso Vainio ei pelaa tällä viikolla HPK:ssa. Vainio on 20-vuotiaiden MM-leirillä. Samalla leirillä on myös HPK:n hyökkääjä Robert Leino.

Puolustajista Aleksi Laakso toipuu aivotärähdyksestään. Hän on jo mukana Kerhon harjoituksissa ja todennäköisesti ensi viikolla jo joukkueen kokoonpanossa. Niin ikään aivotärähdystä poteneen hyökkääjä Jesse Saarisen sairausloma sen sijaan jatkuu. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic