Uutiset

Antti Toivasesta HPK:n toimitusjohtaja

Tradenomi Antti Toivanen, 39, on HPK:n liigayhtiön uusi toimitusjohtaja. Hän aloittaa tehtävässään toukokuun aikana.

Hämeenlinnassa asuva Toivanen on kuulunut HPK:n liigayhtiön hallitukseen. Hän siirtyy HPK:n toimitusjohtajaksi SP-Koti Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

Toivasella on pitkä ja vahva kokemus liike-elämästä mm. Säästöpankkiryhmässä sekä Huoneistokeskuksessa. 

Toivanen aloitti työuransa Hämeenlinnan Huoneistokeskuksessa 2001-2003 kiinteistönvälittäjänä. Vuosina 2003–2006 hän työskenteli Hämeenlinnan Seudun Osuuspankissa yritysrahoituspäällikkönä.

Vuonna 2006 hän palasi Huoneistokeskukseen ja toimi siellä kuuden vuoden aikana useissa vaativissa johtotehtävissä lopulta yrityksen liiketoimintajohtajana vastaten koko liiketoiminnasta.

Vuonna 2012 Toivanen siirtyi Säästöpankkiryhmään Sp-Koti Oy:n toimitusjohtajaksi, josta hän siirtyy HPK Liiga Oy:n palvelukseen.

– Antin valinnassa painoivat hänen johtamiskokemuksensa sekä myynnin ja markkinoinnin osaaminen, toteaa HPK Liiga Oy:n puheenjohtaja Jari Koskinen tiedotteessa.

– Antti tuntee maakunnan ja on myös hyvin perillä HPK:n asioista, koska on HPK Liiga Oy:n hallituksen jäsen. Siksi hän pääsee kiinni töihin heti. Kaiken tämän lisäksi Antilla on suuri HPK-sydän. Sitäkin toimitusjohtajan hommissa tarvitaan, jatkaa Koskinen tiedotteessa.

Ensi kauden joukkueen rakennus hyvässä vauhdissa

HPK:n osakeanti onnistui erittäin hyvin ja uusia omistajia HPK:lle tuli yli 800 ja pääomaa saatiin yli 700 000 euroa.

Ensi kauden joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa, samoin neuvottelut yhteistyökumppaneiden kanssa. 

– Olen erittäin motivoitunut mahdollisuudesta kehittää ja viedä HPK:ta eteenpäin tässä isossa muutosvaiheessa. HPK on aina ollut iso osa elämääni ja kiekko-oppini olen saanut HPK:n junioreissa. Viime vuosina olen toiminut aktiivisena tukijana ja kumppanina,  Toivanen kertoo.

Toivasen mukaan tavoitteemme on selkeä, töitä tullaan tekemään oranssilla sydämellä ja kovalla tunteella, jotta HPK palautetaan sille kuuluvalle paikalle Liigan kärkikahinoihin.

– Tämä edellyttää meiltä urheilullisuuden palauttamista toimintamme keskiöön, mutta samalla meidän tulee johtaa ja kehittää liiketoimintaamme ammattitaitoisesti ja taloudellisesti kannattavasti eteenpäin, Toivanen jatkaa.

Asiasanat

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic