Uutiset

Antti Tuisku ei viihdy peilin edessä

Idolsista tuttu tähti Antti Tuisku paljastaa, että mitä enemmän esiintymiseen on tullut kokemusta, sitä vähemmän hän tarvitsee valmistautumiseen aikaa. Vaikka keikalla ulkonäkö on tärkeä osa show’ta, peilin edessä Tuisku ei vietä aikaa. Parhaillaan Tuisku keikkailee ja työstää uutta levyä.

Onko sinulla jotakin keikkarituaalia? Ja jos on niin millainen

rituaalisi on?

– Aikaisemmin mulla oli tapana käydä kuumassa suihkussa just ennen keikkaa ja avata pitkään ääntäni. Nykyisin rituaalit ovat jääneet vähemmälle ja selviän keikkaa edeltävästä ajasta kunnon poppia kuunnellessa ja reisiä paukutellessa, Tuisku kertoo naureskellen.

Kauanko vietät peilin edessä ennen keikkaa?

– Riippuu keikasta. Eipä se ulkonäkö sillä peiliin katsomisella muutu. Ehkä noin kymmenen minuuttia plus vaatteiden laitto.

Paras fani-lahjasi?

– Yksi, joka on jäänyt mieleeni oli muovailuvahasta tehty Emma- patsas, joka oli värjätty hopeaksi vesivärillä. Kaikki fanilahjat ja lähestymiset muodossa tai toisessa ovat imartelevia ja kannustavia. Arvostan niitä hirveän paljon. Ne ovat yksi asia, jonka vuoksi jaksan mennä eteenpäin.

Miten haluat kehittää laulajan uraasi? Haluatko sanoa jotakin erityistä lauluillasi?

– Haluan olla vaikuttamassa päivä päivältä enemmän kaikkiin ympärillä pyöriviin työasioihin ja kehittää show’ta, tanssi- ja laulutaitojani ja kaikkea, mikä edistää eteenpäin menemistä. Esiintyminen on veressä. Halu tehdä tätä työtä ja kunnianhimo on vain kasvanut ajan edetessä. Olen sanoittanut jo joitakin kappaleita ja tulevaisuudessa otan siihen vielä entistä enemmän osaa, sillä tavalla jaan ajatuksiani ja elämääni lähemmäksi kuuntelijoita.

Kuinka paljon olet itse suunnittelemassa tuotetta nimeltä Antti Tuisku?

– Olen sanomassa viimeisen sanan kaikesta, joka ihmisten silmiin ja korviin kantautuu.

Mitä uutta Tuiskulta tulee syksyllä?

– Työstän parhaillani suurta haavettani, omaa joululevyäni.

Uusi Idols on kerännyt paljon kokelaita, miksi Idols vetää niin paljon nuoria kokeilemaan laulajan taitojaan?

– Tästä maasta löytyy selkeästi paljon nuoria ihmisiä, kenen henki ja elämä on pienestä pitäen ollut musiikki. Halu päästä toteuttamaan suurta unelmaa, vie varmasti monen tien koelauluihin. On hienoa, että ihmisille tarjotaan Idolsin kautta mahdollisuuksia, vaikka tie laulajaksi ei ole se tavallisin.

Toinen Popstars oli floppi, riittääkö kysyntää uudelle Idolsille?

– Toivottavasti.

Aiotko itse seurata uutta Idolsia?

– Seuraan sen, minkä vain kykenen.

Päivän lehti

6.8.2020