Uutiset

Anttila Koti avaa myymälän Tiiriössä

Suomen ensimmäinen Anttila Koti -myymälä avaa ovensa Tiiriön Citymarket-kauppakeskuksessa Hämeenlinnassa torstaina. Samoissa tiloissa toimi aiemmin kodinkoneliike Musta Pörssi.

Anttila Koti on kodinsisustuksen erikoisliike, josta löytyvät niin valaisimet, verhot, kankaat, liinavaatteet, peitteet, langat kuin lahjatavaratkin.

-Pyrimme monipuoliseen tarjontaan. Esillepanot voivat vaihtua nopeasti sesongin aikana, sanoo myymäläpäällikkö Tuija Paappanen.

Myymälässä on yhdeksän työntekijää, joista kolme työskenteli aiemmin Anttilan tavaratalossa Hämeenlinnassa. Myyntitilaa myymälässä on noin 700 neliömetriä.

Anttilan tavaratalo lopetti toimintansa helmikuussa. Muutostöiden jälkeen sen paikalle avataan syksyllä K-citymarket. Uusi tavaratalo tulee Moottoritien päälle rakennettavaan Hämeenlinnakeskukseen, kun se näillä näkymin valmistuu vuonna 2014.

Anttilalla on 29 tavarataloa ja 9 Kodin Ykkönen -sisustustavarataloa.

Kodin Ykköset eroavat Anttila Oy:n myyntijohtajan Eeva Jauron mukaan Anttila Kodista siinä, että ykkösissä on tarjolla sisustus- ja lahjatavaran lisäksi huonekaluja.

-Kodin Ykkönen ei ole tulossa Hämeenlinnaan. Niitä on vain suuremmilla paikkakunnilla. (HäSa)

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic