Uutiset

Arvonen kehui joukkuettaan

HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen on joukkoineen saanut joukkueensa huikeaan kevätliitoon. Se toi palkinnoksi paikan puolivälierissä.

– Huikea ryhmä, ei voi muuta sanoa. Voitto oli kymmenes peräkkäin. Pojat ovat järjestäneet hienon kevään faneille, seurajohdolle ja valmentajille. Sinne se iso kiitos kuuluu, Arvonen antoi pelaajille tunnustusta.

Päävalmentaja osasi luetella syyt HPK:n uuteen nousuun.

– Silloin, kun on intohimoa, sydäntä ja taistelumieltä, tuloskin on tällainen, Arvonen sanoi.

Sunnuntain ottelu oli lauantain avauskohtaamista tiukempi.

– Kentällä on aina vastustajakin. Meillä oli ajatus lähteä raikkaalla jalalla liikkeelle, mutta vastustaja pelasi erittäin hyvin. Se oli ihan eri joukkue kuin lauantaina Helsingissä. Meille tuli nyt hikinen iltapuhde, mutta nyt voimme nauttia tästä voitosta ja siirtää ajatukset seuraavaan sarjaan.

Jokereiden päävalmentaja Tomek Valtonen palasi sunnuntain pelin jälkeen vielä lauantain ottelun vähän ikävämpiin tapahtumiin.

– Olimme lauantaina ihan täysiä lampaita. Minua ei ole ikinä hävettänyt missään jääkiekkojoukkueessa pelaajana tai valmentajana yhtä paljon kuin eilen. Saimme kuitenkin kasattua itsemme ihan hyvin tähän päivään. Hävisimme, mutta en lähde erittelemään syitä siihen. HPK ansaitsi lauantaina täysin voittonsa ja ansaitsi sen myös nyt. Sillä siisti, Valtonen sanoi. (HäSa)

Asiasanat