Uutiset

Arvostelua ja haukkuja

Tasa-arvoinen nainen väitti tässä lehdessä, että istuvaa presidenttiä on kohdeltu silkkihansikkain ja suojeltu. Kannattaisi seurata eri tiedotusvälineitä vähän tarkemmin.

Tarja Halosta on mollattu siitä, että hän on ollut Setan toiminnassa mukana. Hänen avoliittoaan ja yksinhuoltajuuttaan on arvosteltu. Samoin sitä että hän ei kuulunut kirkkoon. Kansanedustaja Tony Halmekin häntä loukkasi puheillaan. Näin oli jo kuusi vuotta sitten, silloinhan näitä asioita oikein leviteltiin ympäri maata ja kovasti paheksuttiin.

Nyt on taas samat vanhat asiat kaivettu esiin.

Yleisradion ja MTV3:n vaaliohjelmat ovat olleet lähes yhtä surkeita kummatkin. Mihinkähän sieltä ovat kaikki ammattitaitoiset toimittajat ja juontajat hävinneet, kun nyt televisiossa esiintyy vain öykkärimäisiä jankuttajia. He kysyvät ehdokkailta jotain, mutta eivät edes odota vastausta, vaan esittävät lisää kysymyksiä kesken vastauksen.

Keskustelutaito puuttuu kokonaan. Ylen porukka heilutteleli likasankoaan kolmen ehdokkaan päälle tasapuolisen törkeästi. Epämääräisiä juttuja ja nimettömiä mielipiteitä käytettiin ohjelmien tekemiseen.

Keskustan ja kokoomuksen ehdokkaat ovat jo syöneet kaikki eväänsä, eikä heillä tunnu enää olevan mitään sanottavaa ihmisille. He vain yrittävät peittää puoluetaustansa mitä ihmeellisemmillä tempuilla. Kumpikaan ei ole sanoutunut irti puolueidensa aikaisemmista tavoitteista. Työreformista ja sosiaaliturvan heikentämisestä ei nyt haluta puhua mitään.

En kyllä tässä vaiheessa tiedä ketä äänestän, mutta tästä porvarikaksikosta kumpikaan se ei voi olla.

Molemmat silmät auki

Riihimäki

Päivän lehti

22.9.2020

Fingerpori

comic