fbpx
Uutiset

Astrologit povaavat Kerrylle voittoa

Yhdysvaltojen seuraavan presidentin nimi on John Kerry, mikäli intialaisten astrologien mielipidettä asiasta kysytään. Tähtiin tuijottajien mukaan taivaankappaleet ovat nyt Kerrylle suosiollisissa asennoissa.

Ennustuksen laatinut Lachhman Das Madan on ansioitunut tulevaisuuteen katsomisessa ennenkin. Vuonna 1991 hän näki ennalta Intian entisen presidentin Rajiv Gandhin väkivaltaisen kuoleman.

– Surullisten ennustusten toteutuminen ei tee minua onnelliseksi. Laadin ennustuksia siksi, että ihmiset ja etenkin hallitukset voisivat varautua ennalta ikäviin tapahtumiin, Madan sanoi ja huomautti, että presidentti Bushin tulisi kiinnittää huomiota terveyteensä.

Madanin näkemykset saavat tukea myös astrologian asiantuntija Abha Bansalilta, jonka mukaan Kerryn horoskooppi kertoo hänen olevan synnynnäinen hallitsija.

STT-Reuters

Bushista vuoden elokuvapahis

Yhdysvaltojen presidentti George W. Bush on jälleen voittanut itselleen uuden tittelin. Tällä kertaa Bush menestyi brittiläisen Total Film -lehden äänestyksessä vuoden vihollishahmo -sarjassa. Bushin siivitti voittoon hänen ansiokas esiintymisensä Michael Mooren Fahrenheit 9/11 -dokumentissa.

– Bushin pärjääminen todistaa, että ihmiset pitävät häntä pelottavana. Bush oli elokuvassa todella kauhistuttava. Etenkin kohtaus, jossa Bush kuulee kaksoistornien romahtaneen, luo kauhua kenen tahansa sydämeen, Total Filmin toimittaja Matt Mueller analysoi.

Presidentti Bush peittosi kyselyssä monia tunnettuja valkokankaan pahiksia, kuten Spiderman 2:n mielipuolisen Tohtori Mustekalan ja Teksasin moottorisahamurhat -leffan kammotuksen Leatherfacen.

STT-Reuters


New Yorkissa ruokaillaan roomalaisittain

Muinaisen Rooman valtakunnan asukkaat saattaisivat tuntea olonsa kotoisaksi nykypäivän New Yorkin ravintoloissa – Ison Omenan uusin muotivillitys kun sattuu olemaan ruokailu sängyssä loikoillen.

Makuuasennossa voi aterioida jo ainakin yhdessä ravintolassa, joka on saamassa kilpailijoita ensi vuoden puolella. Pöytiä ja tuoleja ei asiakkaille ole tarjolla lainkaan.

Kuten jokainen petin pohjalla syöpöttelyyn sortunut tietää, lajin suurin haaste on olla roiskimatta eväitä lakanoille. Julkinen murkinointi vällyjen välissä lienee varsin omituinen elämys, etenkin jos samaan sänkyyn sattuu vielä saamaan lounasseuraa.

– Aluksi ruokailu sujuu asiakkailta aika jäykästi, mutta jo tunnin kuluttua he makoilevat pitkin ja poikin sänkyä ja syövät toistensa vatsoilta, B.E.D. -nimisen ravintolan omistaja Oliver Hoyos kuvaili.

STT-Reuters

Menot