fbpx
Uutiset

Asukas hyppäsi palavasta asunnosta palokunnan hyppytyynyyn viime hetkellä Helsingissä

Kerrostalohuoneistossa syttyi tiistaina alkuillasta raju tulipalo Helsingissä Mechelininkadulla Töölössä, kertoo pelastuslaitos. Tulipalossa loukkaantui vakavasti huoneiston asukas, joka pelastautui hyppäämällä kolmannesta kerroksesta palokunnan hyppytyynyyn. Pelastuslaitoksen mukaan hyppy tapahtui viime hetkillä.

Päivystävä palomestari Tommi Sivula kertoi paikalla olleelle Helsingin Sanomien toimittajalle, että asukas oli hyppäämässä monta kertaa asfaltille ennen kuin pelastajat saivat patjan alle.

Vakavasti loukkaantunut asukas sai palossa palovammoja ja savumyrkytyksen. Myös kuusi muuta talon asukasta altistui savulle. Heistä yksi on kuljetettu sairaalaan jatkohoitoon.

Pelastuslaitos ei kommentoinut paloa enempää illalla. Poliisi kertoi illalla Twitterissä, että se tutkii asuntopalon syttymissyytä ja tiedottaa asiasta lisää keskiviikkona.

Hälytys palosta tuli hieman ennen viittä. Pelastuslaitokselta kerrottiin kuuden aikoihin, että palo on sammutettu ja paikalla tehdään jälkisammutustöitä.

Mechelininkadun pohjoisosan liikenne oli kokonaan poikki molempiin suuntiin pelastustoimien takia noin tunnin verran.


https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005815475.html
https://twitter.com/HelsinkiPoliisi/status/1036996038450655232

Asiasanat

Menot