Uutiset

Auli Kiskola ja Matti Hakala edustustehtäviin

Ahveniston Ampumahiihtäjien Auli Kiskola ja Matti Hakala on valittu edustustehtäviin ampumahiihtokauden ensimmäisiin kansainvälisiin kisoihin.

A-maajoukkueeseen kuuluva Kiskola nimettiin maailmacupin avausosakilpailuun Ruotsin Östersundiin yhdessä kolmen muun naisten A-maajoukkueurheilijan eli Kaisa Mäkäräisen, Mari Laukkasen ja Laura Toivasen kanssa.

Kiskola oli parisen viikko sitten Vuokatin tarkkailukisassa neljäs, mutta viime viikonlopun Kontiolahden katsastuksissa hän jäi pikamatkalla yhdeksänneksi ja takaa-ajokisassa kahdeksanneksi.

– Hyvillä mielin lähden cuppiin, vaikka viime kisaviikonloppu olikin totaalinen farssi. Se pitää nyt vain pyyhkiä pois ja keskittyä tulevaan. Perjantaina matkustamme Ruotsiin. Kauden tavoitteena on yltää maailmancupin pisteille ja päästä aikuisten MM-kisoihin, 21-vuotias Kiskola kertoi.

Matti Hakala puolestaan matkustaa keskiviikkona Norjaan maailmancupista seuraavaa tasoa olevan IBU-cupin avausosakilpailuun.

Hän oli Kontiolahdella pikamatkan seitsemäs ja takaa-ajon kuudes.

– Viime viikonlopusta pitää parantaa sekä ammunnassa että hiihdossa. Sijoitus 30 joukkoon olisi ok suoritus. Kauden aikana tavoitteena on päästä mukaan maailmancupiin ja siellä pisteille ja päätavoitteena ovat MM-kilpailut, Hakala linjasi. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic