Uutiset

Auli Kiskola jatkaa Oslosta Venäjälle

Ahveniston Ampumahiihtäjien Auli Kiskola pääsi varapaikalta mukaan naisten viestiin Oslon MM-kisoihin ja joutui kovaan paikkaan, kun hän pääsi kärjessä toisella osuudelle Kaisa Mäkäräisen jälkeen.

Kiskola tuli ensimmäiseen ammuntaan viidentenä ja ampui makuulla lippaalta nollat. Eroa kärkeen oli 17,8 sekuntia.

Toisella lenkillä sijoitus hieman putosi ja pystyammunnassa Kiskola joutui käyttämään kaikki kolme varapatruunaa, mutta selvisi ilman sakkokierrosta. Vaihdossa hän oli 18:s (+1.45). Suomi oli 4×6 kilometrin viestissä lopulta 17:s (+5.21).

– Melko jännittävässä asemassa lähdin. Hiihto oli vaikeaa, latu oli aivan liipalla ja ei ollut helppo hiihtää. Ammunta oli ok, mutta pystyssä se yksi ohilaukaus ei tahtonut millään kaatua varapaukuilla, Kiskola kertasi.

MM-kisat olivat 21-vuotiaalle Kiskolalle uran toiset ja Oslosta matka jatkuu Venäjälle maailmancupin päätösosakilpailuun, jonne hänet nimettiin yhdessä Kaisa Mäkäräisen, Tuomas Grönmanin ja Olli Hiidensalon kanssa.

– Maanantaina lennetään täältä Venäjälle ja torstaina on pikakisa. Tavoitteena on paikka takaa-ajokisaan. Hyvillä mielin lähden kisaamaan, Kiskola kertoi.

Asiasanat

Päivän lehti

19.9.2020

Fingerpori

comic