Uutiset

Ay-liike on pettänyt jäsenensä

Näyttää siltä, että ay-liike on ymmärtänyt väärin tehtävänsä.

Suomessa on huono kilpailukyky, ihmisiä laitetaan pihalle joukottain. Suomessa valmistettu tavara ei mene kaupaksi ulkomailla, koska se on aivan liian kallista. Ay-johtajat juoksevat takki auki Europassa ja ovat kovin kansainvälisiä, kun kotimassa ovat asiat rempallaan.

Tunnen erään ay-lakimiehen, joka naureskeli, että nykyään kokouksia pidetään paljon ulkomailla, kolpakon ääressä, jäsenten rahoilla tietysti, jotta tulee vaihtelevuutta ja näin saadaan ”ilmaisia lomamatkoja”.

Ei köyhä duunari mitään tajua, jos vähän kusetetaan, eli matkustellaan heidän rahoillaan.

Suomessa on ollut ay-taustainen presidentti kohta 6 vuotta. Hänen valtakaudellaan Suomen kilpailukyky on mennyt. Ei auta mitään voivotella, ettää älkää nyt laittako ihmisiä pihalle. Halonen on aktiivinen Afrikan kansalaisten asioiden puolestapuhujana, mutta täysin voimaton kotimaassaan.

Paasikiven-Kekkosen-Koiviston aikana ei olisi tullut kuuloonkaan, että presidentti pohtii alvariinsa mm. Afrikan kysymyksiä, kun kotimaassa nähdään joukko-irtisanomisia.

Katsokaa vain, kun meillä on nyt ay-taustainen presidentti ja ay-taustainen valtionvarainministeri, niin kilpailukyky vain entisestään huononee ja irtisanomiset kiihtyvät.

En syyttäisi duunareita, he ovat kunnon suomalaisia, mutta ay-liikkeen johdossa on paljon mätää, valta ja ”pissa” ovat nousseet samaan aikaan päähän, on oltu liikaa ”kolpakon ääressä” ulkomailla oppia ottamassa.

Usein rehdin työntekijän suurin kusettaja on lipeväkielinen, valkokauluksinen ja vallan haluinen ay-herra, taikka ay-nainen, joka saa palkkansa suoraan duunareilta taikka verovaroista.

Paljon kokenut

Janakkala

Päivän lehti

7.8.2020