Uutiset

Baunssille mitalisadetta

Valkeakoskella tanssittiin sunnuntaina Tanssiseura Marimban järjestämät GP kilpailut, joihin Tanssiseura Baunssilta osallistui huimat 39 kisaajaa. Kotiintuomisina pareilla oli monesta ikäsarjasta ja taitoluokasta kultaa, hopeaa ja pronssia.

Baunssin ykköstykit Juho Päivinen ja Mari Munne hallitsivat suvereenisti jälleen buggin ja boogie woogien yleistä A -luokkaa voittamalla puhtaasti molemmat lajit. Päivinen ja Munne ovat olleet kovassa nousussa koko kevään. Tanssi kulkee nyt vaivattomasti ja vauhdikkaasti. Erityisesti hitailla kierroksilla pari on parhaimmillaan eikä korkokengän tarttuminen mekkoon saanut paria haparoimaan. 

Baunssin lapsi ja junioriparit loistivat lattialla. Kärkikolmikkona ylimmässä juniori B -luokassa Tommi Tiitta ja Sanni Laine korjasivat potin kotiin kaikista kolmesta lajistaan fuskusta, buggista ja boogie woogista. Toiseksi taituroivat Tommi Murtola ja Tinka Laitila ja kolmoisvoiton varmistivat Hermanni ja Hedda Hietala.

Kevään kisakausi on täydessä vauhdissa ja kaikkien parien ajatukset ovat tiiviisti oman kotiseuran järjestämissä PM-kisoissa, jotka järjestetään Aulangolla 25. huhtikuuta ja SM-kisoissa, jotka kisataan toukokuussa Helsingissä. Niistä odotetaan parien voittavan kirkkaitakin palkintoja.

Asiasanat

Päivän lehti

9.4.2020