Uutiset

Blue Fox karkasi Steelersiltä ylivoimalla

Hämeenlinnan Steelers jäi Blue Foxin kyydistä lauantaina Uusikaarlepyyssä pelatussa salibandyn Divarin ottelussa. Ylivoimapelissään tehokkaana häärinyt Blue Fox oli parempi maalien 9–4 (2–1, 3–0, 4–3).

Kotijoukkue ratkaisi ottelun erinomaisella erikoistilannepelillään. Blue Fox pääsi yrittämään maalintekoa viisi kertaa ylivoimalla ja neljä kertaa pallo viuhahti Steelersin maaliin.

– Blue Fox on sarjan tehokkain ylivoimajoukkue ja se kyllä nähtiin tänään. Pitää kyllä tunnustaa, että vastustaja oli tänään tasaviisikoinkin meitä hiekan parempi. Pysyimme kaverin kyydissä vielä hyvin 6–4-tilanteeseen saakka, mutta sitten menomme hyytyi, myönsi Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen.

Mico Pihlajainen, Risto Parikka, Janne Ijäs ja Jarno Lehtonen tekivät Steelersin maalit. Teemu Virtanen, Sami Ruotsalainen ja Julius Aaltonen antoivat maalisyöttöjä.

Maalivahti Antti Järvinen torjui 20 kertaa. Blue Foxin veskarille Mikael Enlundille kirjattiin 17 torjuntaa.

Steelersillä on jäljellä kaksi kotiottelua Divarin runkosarjassa.

– Ensi keskiviikon ottelu M-Teamia vastaan ja lauantain ottelu Welhoja vastaan ovat molemmat tärkeitä pelejä. Sarjapaikan varmistaminen onneksi vielä omissa käsissä ja siitä lähdemme, että kautemme päättyy lauantain peliin, valmentaja Järvinen kaavailee. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

4.6.2020