fbpx
Uutiset

Brasilialaiset prostituoidut saavat oman radioaseman

Brasilialaisen Salvadorin kaupungin prostituoidut ovat perustaneet oman radioaseman.

Prostituoitujen yhdistys on saanut hankkeelleen hallituksen siunauksen, joten Radio Zona pääsee aloittamaan lähetyksensä vuoden loppupuoliskolla.

– Emme aio pyydellä prostituutiota anteeksi, vaan aiomme taistella ammatin kunnian puolesta, kertoo projektikoordinaattori Sandro Correia.

Mainosradiota uudesta kanavasta ei kuitenkaan tule, vaan sen tarkoituksena on tarjota monipuolista ohjelmaa aidsin ehkäisystä, sosiaalisista epäkohdista ja ihmisoikeuksista.

Vesihanasta virtasikin olutta

Norjalainen nainen koki viikonloppuna onnekkaan yllätyksen, kun keittiön vesihanasta ei virrannutkaan vettä vaan ehtaa olutta.
Kristiansandin kaupungissa asuva Haldis Gundersen oli aikeissa tiskata keittiössään, mutta pyöräyttäessään vesihanan auki hän huomasi, että sieltä sihahtikin ulos hieman oudonlaista nestettä.

Sattuma johtui siitä, että mies kaksi kerrosta huoneiston alapuolella sijaitsevassa baarissa oli kytkenyt johdot vahingossa väärin. Mies oli liittänyt uuden oluttynnyrin erehdyksissä Gundersenin huoneistoon menevään vesiputkeen.

Gundersenin ikäväksi olut maistui juomakelvottomalta. Hän olisi kuitenkin mielellään vastaanottanut kotiinsa ilmaiset juomat, sillä Norja kuuluu maailman kalleimpiin olutmaihin.

Beckhamin teini-iän kirjeitä huutokaupattiin

Jalkapallon brittitähden David Beckhamin teinivuosien kirjeet houkuttelivat maanantaina lukuisia faneja huutokauppaan. Lontoolainen Bonhams huutokauppasi kaksi Beckhamin kirjoittamaa kirjettä vuodelta 1991.

Britannian maajoukkueen nykyinen kapteeni kirjoitti kirjeet 16-vuotiaana ystävälleen allekirjoitettuaan sopimuksen Manchester Unitedin kanssa. Kirjeissään hurmuri-Beckham kirjoittaa: “Mulla menee todella hyvin niin jalkapallossa kuin tyttöjenkin kanssa, koska me ollaan Unitedin pelaajia ja kaikki haluaa olla meidän kanssa.”

Kirjeet myytiin noin 1 500 euron hintaan.

Kaupan olivat myös edesmenneen pohjoisirlantilaisen jalkapallolegendan George Bestin käsin signeeratut kengät. Ne huudettiin 6 800 eurolla.

STT

Menot