Uutiset

Brittihevari vei vihille Ukrainan ex-pääministerin tyttären

Ukrainassa vietettiin sunnuntaina julkkishäitä. Brittiläisen hevibändin Death Valley Screamersin laulusolisti Sean Carr ja Ukrainan ex-pääministerin Julia Tymoshenkon tytär Jevgenia sanoivat toisillensa ”tahdon”.

Seanin, 36, ja Jevgenian, 25, häitä oli todistamassa noin sata vierasta ja lauma median edustajia. Pariskunnan astuessa ulos luostarista säkkipillit raikuivat iloisesti ja salamavalot välähtelivät. Paikalle oli kertynyt myös hurraajajoukko, joka
koostui pääosin ikääntyneistä naisista.

Tuore aviopari oli suunnitellut avioituvansa täysin medialta piilossa. Julkisuusarvoista tietoinen morsiamen äiti oli kuitenkin saanut pariskunnan päät käännettyä salamavalojen suuntaan.

Kun ex-pääministerin haluamat valokuvat oli otettu, tuore aviopari poistui paikalta Neuvostoliiton aikaisessa loistoautossa.

STT

Stevie Wonderin ikuisuusprojekti vihdoin valmis

Stevie Wonderin ensimmäinen studioalbumi kymmeneen vuoteen on vihdoin valmis. Lukuisien viivästymisien jälkeen valmistunut A Time to Love saapuu levykauppoihin 18. lokakuuta.

Wonder kiistää, että hänet olisi yllättänyt rimakauhu.

– Ei minua pelottanut. Halusin levyn kuulostavan nykyaikaiselta mutta silti itseltäni. Kyse oli vain siitä, että kaikki saatiin kuntoon.

Levyllä vierailee useita nimekkäitä artisteja. Mukana ovat muun muassa Paul McCartney, Kim Burrell ja Indie Arie sekä Wonderin tytär Aisha Morris ja hänen poikansa Kailand.

STT

Ai Ai lopetti tupakoinnin

Luoteis-Kiinassa sijaitsevan eläintarhan simpanssi on viimein lopettanut tupakoinnin. Ai Ai ehti tuprutella 16 vuoden ajan, kunnes se lopulta pääsi eläintarhan henkilökunnan avulla eroon paheestaan.

Eläintarhan työntekijät huolestuivat 27-vuotiaan simpanssin terveydentilasta niin paljon, että alkoivat keksiä sille tupakoinnin korvaavaa ohjelmaa: aamiaisen jälkeen kävelyretki, lounaan jälkeen musiikkituokio, illallisen jälkeen voimistelua ja niin edelleen.

Myös Ai Ai -rouvan ruokavalio muutettiin monipuolisemmaksi ja se sai käyttöönsä kuulokkeet, joista raikui popmusiikki.

Tuskin kuitenkaan Hullujussi-yhtyeen Polta tupakkaa, Lihasateen Röökiä ja tupakkaa tai Hectorin Imet piipustasi taivaat.

Ai Ai aloitti tupakoinnin vuonna 1989 poikaystävän kuoleman takia. Ketjupolttajaksi Ai Ai ärtyi, kun sen toinen poikaystävä heitti henkensä vuonna 1997. Jo valmiiksi hurjaa tupakointitahtiaan Ai Ai kiristi vielä entisestään vuonna 2000, kun sen tytär siirrettiin toiseen eläintarhaan.

STT

Päivän lehti

22.1.2020