Uutiset

Burman voittoon myös finaalissa

Aulangon Golfklubin Lassi Burmanille ei löytynyt tälläkään kertaa vastusta junioreiden Tsemppikiertueella. Viikonvaihteessa Lakeside Golfissa pelatussa Tsemppikiertueen finaalissa Burman pelasi kierrostulokset 76–70 (+3) ja voitti toiselle sijalle tulleen Nurmijärven Golfklubin Casper Ahtolan kolmella lyönnillä. Hyvää aulankolaispanosta täydensi kolmanneksi sijoittunut Jussi Nieminen (+9).

Länsi-Suomen Tsemppikiertuetta koko kauden hallinnut Burman oli finaalissa rautaisessa iskussa. Vaikka tällä kertaa lähtöviivalla olivat parhaat pelaajat eri Tsemppikiertueilta, Burman pystyi pelaamaan hyvät kierrokset.

– Lauantaina pelattu Pirunpelto-kenttä oli tosi haastava. Onneksi avaus oli kunnossa, se auttoi paljon. Sunnuntain Järvenranta-kenttä oli jo sitten paljon helpompi. Sain 16 greeniosumaa ja puttikin kulki kohtuullisesti, tämän kauden neljännen voittonsa Tsemppikiertueelta ottanut Burman sanoi.

Myös Nieminen oli urakkaansa tyytyväinen. Kausi ei ole tähän asti sujunut ihan odotusten mukaisesti, joten palkintopallisijoitus lämmitti.

– Oli kiva olla palkinnoilla pitkästä aikaa. En saanut yhtään rangaistuslyöntiä viikonlopun aikana, se oli yksi syy hyvään tulokseen, finaalitapahtumaa kehunut Nieminen totesi.

Junioreiden kausi jatkuu ensi viikonloppuna Alastarossa pelattavalla Aluekiertueen kilpailulla. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

4.6.2020