Uutiset

Bussionnettomuuden tutkinta kesken

Vantaan bussionnettomuuden onnettomuustutkinta on edelleen kesken, mutta meidät on jo tuomittu viimeaikaisten lehtikirjoittelujen vuoksi.

Hämeen Sanomissa 27. kesäkuuta olleesta kirjoituksesta saa sen kuvan, että onnettomuusauto olisi ollut katsastamaton. Näin ei kuitenkaan ole, vaan auto on katsastettu normaalina ajankohtanaan 30.1.2006.

Toimintaamme ei kuulu kyyditä asiakkaitamme katsastamattomilla eikä viallisilla autoilla.

Hämeen Sanomissa 28.6.nimimerkillä ”Kolme lasta koulussa” kirjoittaneelle vastaan, ettei linja-auton ikä ei ole tae siitä, etteikö se olisi turvallinen.

Ojaan päätymisen virallinen syy ei ole vielä tiedossa. Ajoon lähdettäessä auto oli kunnossa.

Koulukuljetuksia valvovat tarkasti viranomaiset sekä paikallisesti Hattulan kouluviranomaiset. He vaativat autoista, kuljettajista ja yrityksestä tarkat tiedot. Yrityksemme hoiti osaa Hattulan kunnan koulukuljetuksista nyt ensimmäistä kautta. Koulukyytien päättyessä kesäkuun alussa saimme kunnasta kiitettävää palautetta hyvin hoidetuista koulukuljetuksista.

Turvallisuus on meillekin tärkeä asia. Automme ovat asiallisesti katsastettuja ja olemme sitoutuneet palvelemaan asiakkaitamme hyvän liikennöintitavan mukaan.

Mahdollisille inhimillisille ja yllättäville vioille emme mekään mahda mitään.

Miodex Oy

Susanna Seppälä

liikenteestä vastaava

Päivän lehti

30.10.2020

Fingerpori

comic