Uutiset

Classical Duo vei Tammakriteriumin

Kuninkuusravipäivän oheislähtöjen suurimmat setelit jaettiin Pikkukunkussa ja Tammakriteriumissa.

Lämminveristen Tammakriteriumin voittoon ravasi Pekka Korven Classical Duo ajalla 15,8a/2100m. Korvella oli tuuria matkassa, sillä Classical Duo laukkasi ensimmäisessä lähdön yrityksessä, joka kuitenkin palautettiin. Toisella yrittämällä Classical Duo lähti varmasti, eteni johtoon ja voitti varmasti ennen Dreamy Ladyä.

-Olisi siihen laukkaan varmasti mennyt mahdollisuutemme voittoon. Onneksi saatiin uusi mahdollisuus. Aina sitä oppii ja otin alun ihan varman päälle, Pekka Korpi totesi 20 000 euron suurvoiton jälkeen.

5-vuotiaiden suomenhevosten Pikkukunkun 10 000 euron ykköspalkinnon nappasi Jukka-Pekka Kauhasen Gustav Dahlia ajalla 26,7a/2100m. Voittoresepti oli sama kuin Korvella, keulaan ja kukat. Jossiteltavaa jäi Tero Mäenpäälle, joka jäi Sörkän Sällillä täysissä voimissa pussiin Gustav Dahlian taakse.

-Päästiin aika helposti keulaan, joten päätin ajaa sieltä. Hevonen on riskistynyt, mutta ei ole ihan parhaimmillaan tällä hetkellä ja voi vielä parantaa paljon, Kauhanen totesi.

Kevään loukkaantumisten takia kuninkuuskilpailun väliin jättänyt Lars voitti oman lähtönsä helposti ajalla 23,5/2120m. Lämminveristen kolmivuotislähdön voitti johtopaikalta 15,8a/2100m. (HäSa)