Uutiset

Cocks avasi tappiolla Valko-Venäjän seikkailunsa

Riihimäen Cocksin päävalmentajaa Kaj Kekkiä ei naurattanut perjantaina Brestissä Valko-Venäjällä pelatun käsipallon Baltian liigan ottelun tauottua. Yhdeksän tunnin bussimatkan uuvuttama Cocks oli juuri hävinnyt HC Meshkov Brestille maalein 28–24 (9–10).

– Valko-Venäjän reissumme alkoi todella ankeissa tunnelmissa. Aloitimme bussimatkamme Vilnasta Liettuasta seitsemältä aamulla, mutta silti emme ennättäneet ajoissa Brestiin. Emme ennättäneet edes ruokailemaan, ja ottelun alkukin myöhästyi puolella tunnilla, kertoi Kekki.

Cocksilla tärväytyi aikaa Valko-Venäjän rajalla. Bussikuskikin iski kapuloita rattaisiin parhaan kykynsä mukaan.

– Munimme rajalla kolme tuntia. Kuskimme puolestaan löysi kaikki pienimmät tiet.…

– Huh huh. Tällä kertaa pelikommentit ovat hieman erilaiset, mutta ottelusta jäänyt oikeastaan mitään mieleen, eikä sitä halua edes muistella. Koko joukkue yritti parhaansa, mutta ihan liikaa jouduimme väsyneinä ja nälkäisinä antamaan tasoitusta vastustajalle, Kekki harmitteli.

Cocks voitti HC Meshkovin lokakuussa Riihimäellä pelatussa Baltian liigan ottelussa numeroin 29–23. Urheasti joukkue taisteli perjantainakin puoliajalle saakka.

Riihimäkeläisten tehokkain oli viisi maalia heittänyt Teemu Tamminen. Kristo Voika ja Andrei Buciuman ylsivät neljään maaliin.

HC Meshkovin maaliseppo oli Aleh Astrashapkin seitsemällä osumallaan.

Viikonvaihteessa Minskissä

Cocksin pelit Baltian liigassa jatkuvat viikonvaihteessa Valko-Venäjän pääkaupungissa Minskissä. Riihimäkeläiset kohtaavat lauantaina sarjajumbo HC Vitjazin ja sunnuntaina liigan hallitsevan mestarin SKA Minskin.

– Aamulla taas starttaamme matkaan. Toivottavasti kaikki sujuu nyt paremmin. Rajaa ei onneksi ole tällä kertaa ylitettävänä, päävalmentaja Kekki huokaili. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

4.6.2020