Uutiset

Cruise deittailee Holmesia

Takavuosien Hollywood-siloposkella, näyttelijä Tom Cruisella on uusi tyttöystävä. 42-vuotias tähti seurustelee 26-vuotiaan näyttelijättären Katie Holmesin kanssa. Tummaverikkö on tuttu muun muassa Dawson’s Creek -televisiosarjasta.

Cruisen edustaja vahvistaa, että pari on seurustellut jo muutamia viikkoja. Hän ei kuitenkaan kertonut, miten he ovat tavanneet.
Romanssi paljastui, kun pariskunta nähtiin yhdessä Italiassa keskiviikkona. Cruise oli Roomassa mukana elokuvapalkintogaalassa.

Top Gun -tähti on ehtinyt ulkoiluttaa muun muassa Nicole Kidmania ja Penelope Cruzia, josta hän erosi tammikuussa.

STT

”Vauva ei ole mikään koira”

Popdiiva Britney Spearsin aviomiehen ex-rouva Shar Jackson ei usko ikuisen teinin luonteenpiirteitä pontevasti osoittaneen laulajan olevan valmis äidiksi, kertoo Y! Music. Spears ja hänen aviomiehensä Kevin Federline ilmoittivat hiljattain odottavansa perheenlisäystä.

– Vauva ei ole mikään koira. Sitä ei voi työntää pois tieltä, jos sen seura ei satu kiinnostamaan. Luulen, ettei Britneyllä ole aavistustakaan siitä, kuinka kovaa äitinä oleminen on, puhisee kahden lapsen äiti Shar Jackson, joka kuitenkin jaksaa olettaa ex-aviomiehensä pystyvän hyvään isyyteen myös uuden lapsensa kanssa.

– Tieto Britneyn raskaudesta ei minua yllättänyt. Sen oli tapahduttava ennemmin tai myöhemmin, se oli heidän päämääränsä, Jackson jatkaa.

Shar Jacksonilla ei ole aikomustakaan estää hänen ja Federlinen lapsia tapaamasta aviomiehensä uudesta liitosta syntyvää kansalaista.

– He ovat kuitenkin samaa perhettä. Jos se on toisen osapuolen mielestä ok, niin siitä vaan.

Jacksonille ja Federlinelle ehti syntyä tytär Kori, jolla nyt on ikää kaksi vuotta, ja poika Kaleb, joka on vasta yhdeksän kuukautta vanha.

STT

”On sulla hautajaiset mulla häät”

”On sulla hautajaiset mulla häät”, runoili Yrjö Jylhä jo kauan sitten. Runo lienee kuultu Britanniassakin. Ainakin siitä päätellen, että parlamenttivaalien läheisyyden aiheuttama jännitystila saattaa saada jopa brittien arviointikyvyn notkahtamaan.

Työväenpuolueen iloinen kampanjaretkue huomasi kadulla luksusauton, jossa heidän mielestään ilmiselvästi istui häihin menossa tai häistä tulossa oleva kaksikko. Vaalityöntekijät suorastaan piirittivät auton, ja vaativat äänekkäästi autossa olevaa kaksikkoa äänestämään työväenpuoluetta viikon kulutta pidettävissä vaaleissa.

Mitään hääväkeä autossa ei kuitenkaan istunut, vaan Carol Hughes tyttärensä kanssa matkalla isänsä hautajaisiin. Alueelta, jossa episodi tapahtui, parlamenttiin työväenpuolueen riveistä yrittävä David Drew on esittänyt Carol Hughesille pahoittelunsa tapahtuneen johdosta.

– David pyysi heiltä anteeksi. Pääsi tapahtumaan hyvin valitettava sekaannus, työväenpuolueen tiedottaja valittelee.

STT

Päivän lehti

21.1.2020