Uutiset

Dannyn joulukonsertti Hämeenlinnan kirkossa

Ilkka ”Danny” Lipsanen esiintyy marras-joulukuussa Hartaudella jouluun -konserteissa, jotka pidetään kirkoissa 18 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Hämeenlinnan kirkkoon kiertue pysähtyy lauantaina 26. marraskuuta.

Kyseessä on Dannyn historian ensimmäinen kirkkokiertue. Konserteissa esitettävät joululaulut on valittu kirkkoon sopivaksi sen henkeä kunnioittaen.

-Olen urallani kiertänyt lukuisia estradeja. On hienoa, että saan vielä pitkällä taipaleellani mahdollisuuden kokea jotain näin ainutlaatuista. Kirkko on juhlava paikka ja antaa tilan pysähtyä miettimään, mikä elämässä on tärkeää. Joulu on herkkää aikaa, jolloin kaipaamme läheisiämme ja turvallisuutta ympärillemme. Toivon pystyväni välittämään kirkoissa ihmisille tätä tunnetta. Kiertue on myös kunnioitus hiljattain poismenneelle rakkaalle äidilleni, Danny herkistelee.

Orkesterina kiertueella toimii Petri Kokon juhlakokoonpano.

Kirkkokiertueen järjestelyistä vastaa hyväntekeväisyysyhdistys Aito Fiilis ry. Tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Parhaillaan yhdistys tukee muun muassa talojen rakentamista Sri Lankassa kotinsa tsunamissa menettäneille. Apua ovat saaneet myös orpokodit Intiassa. Jatkossa yhdistyksen hyväntekeväisyystoimintaa tullaan keskittämään yhä enemmän Suomeen.

Lippuja myyvät 31. lokakuuta alkaen ennakkoon Lippupalvelun pisteet ja R-kioskit kautta Suomen. Lisäksi liput ovat myynnissä internetissä: www.lippupalvelu.fi (HäSa)