fbpx
Uutiset

Digihössötys

Tuli toimeksianto. Lähipiiri käytti ikivanhaa konstia: imartelua. Näköjään toimii yhä. Sanoivat, että osaan muka käyttää kynää (näppäimistöä). Nyt siis itse asiasta tietämätön nostaa kissaa pöydälle, painavalta tuntuu.

Meille kaupataan digi -sitä ja digi -tätä tuutin täydeltä. Veikkaan, että moni muukin on samassa veneessä kuin itse, eli huuli pyöreänä. Piti valittaa digilaitteiden huonoudesta. Digiboxeissa on lastentauteja enemmän kuin lääkäri määrää.

Vanhempieni boxia on kiikutettu “valohoitoon” vuoden aikana useamman kerran. Kaiken vaivan ja ajan ja ajokilometrit jos laskis, boxin hinta taitaisi olla jo nelinumeroinen, ja myös hankittua kanavakorttia on kyyditty ja vaihdettu kuin rovastia pappilassa, vain kuinka se sanonta olikaan.

Missään muussa teknisessä laitteessa en ole kuullut olevan nykyaikana niin paljon vikoja kuin digiboxeissa.

Kaupat luonnollisesti myyvät sitä, mitä kuluttajat haluavat. Tässä asiassa tuntuu siltä, että siirtymistä digiaikaan on kiirehditty ennen kuin todellisia valmiuksia siihen on edes olemassa.

Kuulin juuri, että yksi vanhempi pariskunta hankki digiboxin, koska sieltä tulee joitain ylimääräisiä olympialähetyksiä! Vaikka mielelläni kisoja seuraankin, on tulevien päivien tv-ohjelmatietojen katselu melko puuduttavaa normaalienkin kanavien puitteissa: kisalähetyksiä.

Vaikuttaa siis rahastukselta, että osta, osta nyt digiboxi, koska näet enemmän ja kohta et muuten näe enää mitään ilman sitä, siis teeveestä meinaan.

En ole barrikadeille nousemassa, mutta ei tässä asiassa nyt aivan aapis-kirjan sääntöjen mukaisesti ole kyllä edetty.

Perheelläni ei ole vielä digiboxia ja olen sitä mieltä, että ehkäpä maltti voi olla valttia tässäkin asiassa, mene ja tiedä.

Ana(boli)logi Lahtinen -64

Hattula

Menot