Uutiset

Divarin avausvoitto kiertää yhä Steelersiä

Hämeenlinnalainen FT Steelers jatkaa yhä voitoitta salibandyn divarissa. Steelers ei onnistunut nappamaan täyttä pistepottia vielä neljännelläkään yrittämällä, vaan kärsi vieraissa tappion Porvoon Salibandyseuralle maalein 5-3 (1-1, 4-1, 0-1).

Steelers hävisi sunnuntain ottelun toisessa erässä, jonka aikana vastustaja karkasi kolmen maalin johtoon.

-Ottelu oli tasainen, mutta vastustaja teki muutaman maalin enemmän. Ensimmäisessä erässä maalipaikat olivat meille, mutta onnistuimme tekemään vain yhden. Toisessa ne olivat tasan, mutta vastustaja teki neljä ja pääsi karkuun. Kolmannessa erässä nostimme karvaustamme ja kumpikin sai paikkoja, mutta tasakentin ei maaleja tehty. Me onnistuimme kerran ylivoimalla, kertasi Steelersin valmentaja Jarno Saarenkanta joukkueen Porvoon-vierailua.

Saarenkanta myönsi, että avausvoiton ottamisen tärkeys kasvaa joka viikko.

-Voitottomuus alkaa mennä jo henkiselle puolelle. Olisihan se tänäänkin ollut mahdollista ottaa, mutta turha sitä on jossitella. Ei auta muu kuin keskittyä ensi viikkoon, jolloin kohtaamme lauantaina sipoolaisen ÅIF:n, Saarenkanta sanoi.

Aleksanteri Ihalainen teki Steelersin kolmesta maalista kaksi. Yhden kerran maalinteossa onnistui Sakari Nummi. Jussi Korhonen syötti jokaisen vierasjoukkueen maalin.

Saarenkanta nosti esiin joukkueensa kolmosketjun, jossa kokeneen Kaj Palmrothin laidoilla pelasivat nuoret Teemu Pulkkinen ja Janne Ijäs.

-Palmrothin ketjulla oli tasapainoisin suoritus. Kokeneempi kaarti on kuitenkin se, joilta ratkaisuja odotetaan. Sillä on tasonnoston paikka, Saarenkanta sanoi. (HäSa)