Uutiset

Dynamo Riihimäki vihdoin voittokantaan

Parainen. Dynamo Riihimäki kukisti lauantaina vieraskentällä käsipallon SM-liigan jumbofinaalissa toisen nollakerholaisen, Paraisten IF:n. Kamppailu oli alusta loppuun riihimäkeläisten hallinnassa. Vain toisen jakson lopun jäähysuma herätteli hetkellisesti kotijoukkueen pistehaaveita, mutta ottelun loppu oli Dynamon hallintaa. Ottelu päättyi lukemiin 19–24 (10–15).

Dynamo otti vastustajalta luulot pois jo avausjaksolla. Peli kulki nyt aiempaa varmemmin. Läpi kauden Dynamon peliä leimannut vahva puolustus piti kotijoukkuetta pinteessä alusta loppuun.

Jo avausjaksolla Parainen putosi kertaalleen kyydistä, mutta riihimäkeläisten jäähyt tarjosivat ohuen oljenkorren. Toisella jaksolla sama toistui, mutta tässä vaiheessa riihimäkeläisjohto oli venynyt jo kahdeksaan maaliin, joten edes Dynamolle lyhyen ajan sisällä tuomitut neljä kaksiminuuttista eivät riittäneet kummoiseen loppukiriin. Dynamon tähti oli Niki Tuominen, joka viimeisteli seitsemän maalia.

– Meillä oli tänään hyvä asenne. Maajoukkuetauolla treenattiin kovaa ja tehtiin ankarasti töitä, Dynamoa valmentanut Jani Pietiläinen hymyili. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic