Uutiset

Dynamolle tyly tappio käsipalloliigassa

Dynamo Riihimäellä ei ollut kahta sanaa, kun Karjaan BK-46 otti lauantaina kotonaan täydet sarjapisteet käsipallon SM-liigassa. Vahvasti kauden aloittanut Karjaa karkasi jo ottelun avausjaksolla. Tyly lopputulos kirjoitettiin lopulta numeroin 46–19 (23–10).

Melko pienellä pelaajaryhmällä, sekä ilman ykkösvalmentajan tehtäviä tällä kaudella hoitanutta Ville Viljasta matkassa ollut Dynamo aloitti pelin hyvin. Valtteri Viljanen ja Vili Mattila onnistuivat riihimäkeläisistä viimeistelyssä. Joukkue myös puolusti totuttuun tapaan, vaikka BK tuli Alex Lignellin johdolla ja kotiyleisön tuella vahvalla sykkeellä.

Dynamon lento kesti kuitenkin vain reilut kymmenen minuuttia. Alusta asti joukkuetta vaivannut maalipaikkojen tuhlailu kostautui rajusti ja kotijoukkue pääsi karkuun avausjakson puolivälissä. Mikael Heinosen vartioima BK:n maali varjeltui yli kymmenen minuutin ajan. Samaan aikajaksoon mahtuivat Dynamon jäähy sekä Olli-Pekka Kuparisen punainen kortti. Maaliero oli venynyt jo 13:een, joten toinen puolituntinen oli riihimäkeläisiltä pelkkää tehotonta pelailua.

Valmentajana Dynamoa Karjaalla luotsannut Mikko Saalasti oli pelin jälkeen pettynyt ja vähäsanainen.

– Matsin alussa oli hyvä fiilis, mutta myöhemmin ei saatu palloa maaliin. Toinen jakso oli pelkkää pelailua, Saalasti summasi. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

18.2.2020