Uutiset

"Ei mitään järkeä"

Lohjan-Kisa Veikoille naisten SM-sarja on liian tyly taso. Joukkue on pelannut tällä kaudella kahdeksan ottelua ja sen maaliero on hävytön: 1-156. Ainoan maalinsa Lohja teki avausottelussaan Saloa vastaan.

HPK kävi Lohjan pisteautomaatilla sunnuntaina. Tulos oli ”vain” 0-16 (0-6, 0-4, 0-6). Kerholta olivat poissa joukkueen tehopelaajiin kuuluvat Sanna Lankosaari ja Riikka Noronen.

Maalivahtien torjunnat kertovat, että enemmänkin HPK olisi voinut maaleja tehdä. LoKV:n molari Janica Andström torjui 82 laukausta, kun HPK:n maalia vartioinut Kiira Laine pääsi viidellä torjunnalla.

-Ei mitään järkeä. Peli meni pelkäksi läpsyttelyksi, kun toinen joukkue oli niin huono. Kieltämättä meillä tökki maalinteko, vaikka teimme 16 maalia. Se lähtee treeneistä, kun ei ihan tosissaan olla maalintekopaikassa, mietti HPK:n päävalmentaja Tuomo Nukari.

Lauantaina Blues ei antanut lohjalaisille yhtään armoa. Se voitti 36-0. HPK oli aika lailla armollisempi.

-Sarja jatkuu keskiviikkona Bluesin vieraana. Silloin vastus on ”vähän” erilainen, Nukari naurahti.

Muhkeimman pistesaldon Lohjalla keräsivät Venla Hovi (2+6) ja Salla Rantanen (4+3). Mirka-Maria Kuivikko teki kolme maalia. Kerran maalinteossa onnistuivat Elise Heikkilä, Fanny Jalonen (1+3), Jutta Stoltenberg (1+1), Hanna Honkonen (1+1), Mira Huhta (1+4), Katja Nurmesniemi (1+2) ja Viivi Vaattovaara (1+1). (Häsa)