Uutiset

Ei sanan sijaa Salossa

HPK:n lentopallonaisten vierailusta Saloon tuli synkkä. Kerho hävisi Salon urheilutalossa pelatun Suomen cupin välierän reilusti, eikä vierasjoukkue pystynyt edes saamaan kunnon ottelua aikaan.

Kerhon päävalmentaja Jukka Koskinen myönsi, että joukkue kaipaa kipeästi riveihinsä loukkaantuneina olevia Marina Skenderiä ja Stefania Okakaa.

– Kyllähän tämä vähän siihen menee, että odottelemme apuja kentälle. Ei minulla kyllä kauheita odotuksiakaan etukäteen ollut, jos Salo pystyy olemaan takuukovana joukkueena. Silti lukemat menivät rumemmiksi kuin olisi sopinut. Viesti teki 18 ässää ja sai jo pelkästään niillä vastaanoton murennetuksi, Koskinen myönsi.

Hämeenlinnalaisilla oli matkassa mukana vaihdossa vain toinen passari. Päävastuun pelinteosta kantoi Noora Venho ja vaihdossa oli Katja Kylmäaho.

– Katja on kuitenkin kohtuullisen hyvä vastaanottopelaajakin, joten lähdimme siitä, että Noora passaa ja Katja tulee tarvittaessa takakentälle. Kolmannessa erässä koitimme sillä tavalla, että Katja passaa. Ei hänelläkään ollut eväitä peliä tehdä, kun vastaanotto oli niin huonoa. Passareista peli ei ollut missään tapauksessa kiinni, Koskinen sanoi.

Hän muistutti, että Salon voittaminen vaatii paljon myös silloin, kun joukkueen terveystilanne on parempi.

– Salo oli hyvä. Hyvin sitä vastaan pitää pelata myös täydellä kokoonpanolla. Suomen cupimme oli nyt tässä ja se on harmi, sillä olisi ollut kiva haastaa Salo kunnolla, Koskinen sanoi.

HPK kohtaa Salon heti uudestaan keskiviikkona Mestaruusliigan pelissä. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic