fbpx
Uutiset

Ei ystävänpäiväkortteja gynekologeille

Lääketehdas on saanut tuta, että gynekologeille ei välttämättä kannata lähettää ystävänpäiväkortteja. Erikoinen episodi koettiin Hollannissa.

Organon-niminen firma päätti markkinoida uutta tuotettaan tuoreella tavalla. Puulaaki lähetti 800:lle gynekologille nimettömän ystävänpäiväkortin, jossa luki teksti “Kerrommeko nyt kaikille?”.

Rähäkkähän siitä seurasi. Gynekologien puolisot epäilivät, että mitähän siellä vastaanotolla oikein on tehty. Ei ihme, että kortin vastaanottaneet lääkärit polttivat hekin päreensä.

Lääkefirmalle tuli kiire postittaa heti seuraavana päivänä perään uusi kortti. Siinä selitettiin, että ystävänpäivän viesti oli vain ja ainoastaan markkinointikikka.

Uutistoimisto Reuters ei kertonut uutisessaan, jatkuuko mainoskampanjan suunnittelijan pesti tämänkin jälkeen.

STT

Koululakko internetin välityksellä – 200 000 osallistui

Kuusitoistavuotias nuorukainen onnistui lamauttamaan Israelin koulujärjestelmän järjestämällä internetin välityksellä lakon, kertoivat israelilaiset sanomalehdet keskiviikkona.

Huhut lakosta levisivät nopeasti oppilaalta toiselle sähköpostin ja pikaviestipalvelun kautta ja yli 200 000 koululaista ympäri Israelia jätti tunnit väliin tiistaina.

Lakon järjestäjä kertoi lehdille halunneensa lakolla osoittaa mieltään koulupäivien pidentämiseen tähtäävää uudistusta vastaan. Monilla muilla oli kuitenkin vähäisemmät motiivit ja lakon tarkoitus jäikin useille epäselväksi.

Israelin opetusministeriö tuomitsi lakon.

STT

Menot