Uutiset

Eminem sai luvan mennä uudelleen naimisiin

Rap-tähti Eminem sai torstaina luvan mennä uudelleen naimisiin. Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers III, ja Kimberly Mathers hakivat vihkimislupaa Detroitin pohjoispuolella sijaitsevasta piirikunnasta maanantaina.

Kaksikon odotetaan menevän naimisiin lauantaina Detroitin lähiössä, jossa molemmat ovat asuneet.

Vuonna 1999 avioituneen ja 2001 eronneen pariskunnan suhde on ollut myrskyisä. Viimeisin riita syntyi hittikappaleesta, jossa räppäri leikitteli ajatuksella vaimonsa kuolemasta.

STT

Alicia Keysistä tulee nyt myös tuottaja

Valloitettuaan musiikkimaailman R&B-laulajatar Alicia Keys haluaa murtautua yhä uusille aloille. Keys, 24, on perustanut yhdessä pitkäaikaisen managerinsa Jeff Robinsonin kanssa tuotantoyhtiön.

Yhtiön ensimmäinen projekti on televisiosarja, joka pohjautuu Keysin lapsuuteen monikulttuurisessa New Yorkissa. Yhtiö Big Pita, Lil’ Pita tuottanee jatkossa myös elokuvia, joiden tähdittäjänä Keys nähdään.

Keys tekee debyyttinsä valkokankailla tänä vuonna elokuvassa Smokin’ Aces, jonka pääosissa nähdään Ben Affleck ja Andy Garcia.

Laulajattaren itsensä mukaan uudet aluevaltaukset eivät ole haitaksi musiikin tekemiselle.

– Olen luonteeltani jonglööri, olen aina ollut. Unelmanani on olla monessa mukana, hän kertoi puhelimessa uutistoimisto AP:lle.

STT

Vähemmän kultainen kädenpuristus

Liikennerikkomuksesta oikeuteen joutunut michiganilaismies halusi välttämättä kätellä syyttäjää, poliisia ja haastemiestä. Mutta mukavan kaverin ”joka vanhoja muistaa sitä tikulla silmään” -henkinen kättelyvimma taisi sittenkin olla jotain aivan muuta sovinnon tekemistä.

Kaikki kolme John Ridgewayn, 41, kättelemää henkilöä sairastuivat alle tunnissa. He kärsivät muun muassa pahoinvoinnista ja päänsärystä. Poliisi yrittää parhaillaan selvittää, mitä Ridgewayn oli ennen kättelykierrostaan räpylöihinsä oikein kaatanut.

John Ridgeway on tällä hetkellä pidätettynä. Hän väittää kaataneensa käsiinsä oliiviöljyä. Ridgeway olettaa myös, että kukaan ei todellisuudessa sairastunut hänen kättelystään.

– He kostavat minulle sen, että halusin liikennesakkoni toisen tuomioistuimen käsittelyyn.

Jos John Ridgeway kätteli oikeussalissa tarkoituksella kolme ihmistä sairaaksi, häntä odottaa pahimmillaan kuuden vuoden vankeustuomio.

STT

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic