Uutiset

Eminem sanoo palanneensa yhteen ex-vaimonsa kanssa

Rap-supertähti Eminem sanoo palanneensa yhteen ex-vaimonsa kanssa ja harkitsevansa uutta avioliittoa tämän kanssa. Eminem oli naimisissa Kimberly Mathersin kanssa vuosina 1999-2001, mutta liitto päättyi katkeraan riitaan pariskunnan tyttären huoltajuudesta.

Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers, julkaisi uuden kokoelmalevyn tiistaina. 33-vuotias räppäri kertoi detroitilaisen radioaseman haastattelussa olevansa kuitenkin epävarma uransa jatkosta.

STT

”Huomenta Amerikka, hyvin pyyhkii!”

Karma-yhtyeen Hyvää huomenta Suomi oli melkoinen hitti vuonna 1976. Ja tiuhaan tahtiin se soi edelleen. Hyvää huomenta Suomi oli Junnu Vainion käännös Arlo Guthrien kappaleesta City of New Orleans.
V
ähältä piti, ettei Guthrie muinoin missannut tulevaa klassikkoa. Arlo Guthrie oli vuonna 1970 Chicagossa keikalla.

Paikalle saapui Steve Goodman, jonka mielestä Guthrien pitäisi ehdottomasti kuulla Goodmanin uusi sävellys. Guthrie oli keikan jälkeen väsynyt ja haluton kuulemaan ylipäänsä yhtään mitään. Hän kuitenkin soi Goodmanille armon.

– Jos ostat minulle oluen, istun pullon tyhjentämisen ajan tässä kuuntelemassa kappalettasi, Guthrie kertoo sanoneensa.

Guthrie kuunteli kappaleen ja ihastui kuulemaansa.

– En ymmärrä, miten Goodman oikein teki sen – kappaleen, joka valtaa niin monen ihmisen mielen ja sydämen, Guthrie ihmettelee.

– Kunnia kuuluu Goodmanille eikä minulle. Mutta olen tyytyväinen, että pääsin kunniasta osalliseksi, Arlo Guthrie myhäilee.

Että miksikö Arlo Guthrien City Of New Orleans on nyt ajankohtainen kappale? Siksi, että Guthrie maksaa kaupungille kunniavelkaansa konsertoimalla rahaa hirmumyrsky Katrinan uhrien auttamiseen.

STT

Elokuvagangsteri Henry Hill sai vankeutta

Elokuvassa Mafiaveljet (Goodfellas) ikuistettu entinen mafioso Henry Hill on saanut 180 päivän vankeustuomion vaimonsa ja toisen miehen uhkailusta veitsen kanssa. Hill, 62, kärsii tuomionsa yhdessä aiemman puolen vuoden huumausainetuomion kanssa.

Näyttelijä Ray Liotta teki mieliinpainuvan roolityön Henry Hillinä Martin Scorsesen vuonna 1990 julkaistussa elokuvassa Mafiaveljet. Menestyksekkään elokuvan muissa pääosissa nähtiin Joe Pesci ja Robert de Niro.

Tosielämässään Hill siirtyi poliisin todistajansuojeluohjelmaan sen jälkeen, kun hän oli todistanut mafiaesimiehiään vastaan. Sittemmin Hill on kuitenkin lähtenyt suojeluohjelmasta ja asuu Nebraskan osavaltion North Plattessa vaimonsa kanssa.

STT

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic