Uutiset

Erika Jänkä jatkaa IBU-cupissa

Ahveniston Ampumahiihtäjien Erika Jänkän kansainväliset kilpailut jatkuvat IBU-cupin kauden viidennessä osakilpailussa ensi viikonloppuna Saksan Arberissa. Suomen Ampumahiihtoliitto vahvisti täydennetyt kisajoukkueet tiistaina.

Jo aiemmin naisjoukkueeseen oli nimetty AAH:sta Auli Kiskola ja kolmantena mukana on Suvi Minkkinen.

Viime viikonvaihteessa Jänkä kilpaili IBU-cupia Italian Martellissa. Kolmesta kisasta paras sijoitus oli 40:s sunnuntain takaa-ajokisassa.

– Sunnuntain kisa oli kova ja tilanteet vaihtelivat paljon. Molemmat makuut ammuin nollille ja olin jo kirkkaasti top30-joukossa, mutta pystyammunnoissa tuli ongelmia (3+2) ja tipuin. Kokonaisuudessaan reissu oli plusmerkkinen. Hiihtovauhti yllätti positiivisesti, Jänkä kertasi.

– Helpottavaa nähdä, että kunto on taas nousussa. Maanantaina ajoimme suoraan Martellista Münchenin kautta Arberiin ja perjantaina on sitten ensimmäinen naisten normaalimatka.

Normaalimatkojen lisäksi Arberissa ohjelmassa on sekaviestejä.

Tällä viikolla Ruhpoldingin maailmancupissa kilpailevat Kaisa Mäkäräinen, Laura Toivanen, Sanna Markkanen ja Tiia-Maria Talvitie sekä Tuomas Grönman, Olli Hiidensalo, Sami Orpana ja Tuukka Invenius. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic