fbpx
Uutiset

Esiintyminen Playboyn kannessa toi potkut koulusta

Nuoren puolalaisnaisen poseeraaminen aikuisviihteen suuntaan taittuvan Playboy-lehden kannessa toi mukanaan potkut koulusta. Kansikuvatyttö Sylwia Preiss, 19, poseeraa Playboyn Puolan-painoksen maaliskuun numerossa.

Playboyn maaliskuun numero ilmestyi lehtihyllyihin viikko sitten. Pian sen jälkeen kansikuvatyttö ilmoitti lehden toimitukseen tulleensa erotetuksi koulustaan. Playboy Polandin julkaisija Marcin Meller kertoo, ettei Sylwiaa jätetä pulaan.

– Jos hän haluaa siirtyä yksityiskouluun, me maksamme hänen lukukausimaksunsa, Meller lupaa.

Sylwia Preiss kertoi koulunsa rehtorin syyttäneen häntä moraalittomuudesta ja epäeettisyydestä. Marcin Meller on rehtorin kanssa kovasti eri mieltä.

– Sylwia on aikuinen ihminen. Onkohan kyseinen rehtori pelkästään kovapäinen, vai yrittääkö hän olla katolisempi kuin katoliset, Marcin Meller kyselee.

Saksalaispoliisien huumorishow huipentuu kurinpitotoimiin

Kolme saksalaispoliisia saa esimiehiltään jonkin sortin rangaistuksen toilailustaan hassujen asujen juhlassa. Poliisit olivat pukeutunet kiltteihin, joiden alla ei ollut mitään. Illan pimetessä he innostuivat nostelemaan kilttinsä helmoja.

– He olivat juovuksissa, yksi askel johti seuraavaan, ja lopulta he nostivat kilttinsä helmat niin ylös, että kaikki näkyi – sekä edestä että takaa, poliisin tiedottaja Klaus Schubert kertoo.

Kyseiset kolme poliisia on toistaiseksi siirretty pois omasta asemapaikastaan. Kurinpitorangaistus perustuu siihen, että poliiseilta edellytetään sopivaa käytöstä myös työajan ulkopuolella.

Kaksospojat kehittivät oman salakielen

Vanhempien kauhistukseksi brittiläiset kaksossisarukset ovat kehittäneet kahdenkeskisen salakielen, jota kukaan ulkopuolinen ei voi ymmärtää.

Nelivuotiaat pojat Jack ja Luke Ryan ymmärtävät toisiaan täydellisesti. Sen sijaan englantia he eivät käytä lainkaan kommunikoidakseen. Vanhemmilla täytyy olla kestävyyttä ja kielipäätäkin oppiakseen, että t-paita on “tiha” ja isoisä “wawa”.

Kaksosille ja pienille lapsille on ominaista, että he kehittävät itselleen jossain kehitysvaiheessa salakielen. Normaalisti tällainen puhejakso menee kuitenkin lyhyessä ajassa ohi. Jack ja Luke ovat puhuneet omalla kielellään kuitenkin jo kaksi vuotta.

STT

Menot

Uusimmat