Uutiset

Etelä-Häme tarjoaa Anttilaa presidenttiehdokkaaksi

Keskustan Etelä-Hämeen piiri esittää forssalaista kansanedustajaa Sirkka-Liisa Anttilaa ehdokkaaksi puolueen presidenttiehdokkaasta käytävään jäsenäänestykseen.

Piirihallituksen mukaan maa tarvitsee johtajakseen kansainvälistä kokemusta ja vahvaa kotimaan politiikan asiantuntemusta omaavan esiintymistaitoisen, sekä kansaa kokoavan ja eheyttävän keskustalaisen presidentin.

Piirin luonnehdinnan mukaan edellisen hallituksen maa- ja metsätalousministerinä vaikuttanut Sirkka-Liisa Anttila nauttii kansansuosiota yli puoluerajojen ja on myös kansainvälisesti arvostettu henkilö erityisesti EU:n tasolla. Anttila on lisäksi toiminut vuosia eduskunnan puhemiehistössä ja valiokunnan puheenjohtajana.

68-vuotias Sirkka-Liisa Anttila on kahdeksannen kauden kansanedustaja. Hän toiminut myös muun muassa Suomen Keskustanaisten puheenjohtajana ja puolueen varapuheenjohtajana.

Anttila on aiemmin kertonut harkitsevansa presidenttikisaan lähtemisestä. Hän on luvannut ilmoittaa omasta päätöksestään jäsenäänestysehdokkuuteen 9. syyskuuta mennessä. (HäSa)

Päivän lehti

28.11.2020

Fingerpori

comic