Uutiset

Ex-futistähti vitsaili itselleen potkut

Jalkapallokommentaattori ja entinen futistähti Rodney Marsh on vitsaillut itselleen potkut selostuspestiltä. Britin harkinta petti, kun hän yritti kertoa suorassa lähetyksessä vitsin, joka sivusi Aasian tulvakatastrofia.

Futiskonkari ilmoitti Sky Sportsin ohjelmassa, että David Beckham ei lähde Real Madridista brittiseura Newcastleen. Marsh perusteli ennustettaan sillä, mitä Newcastlen kannattajien ”Toon Army” oli tehnyt Kaakkois-Aasialle.

– Pyydän syvästi anteeksi loukkausta, jonka aiheutin harkitsemattomalla ja sopimattomalla kommentillani. Tarkoitukseni oli lohkaista kevyt futisvitsi, 60-vuotias Marsh pahoitteli.

Sky Sports julkisti sekin omat pahoittelunsa tapahtuneesta.
Rodney Marsh oli Englannin liigan kärkitason hyökkääjiä 1970-luvulla. Hän iski maaleja Manchester Cityn ja Queen’s Park Rangersin riveissä. Marsh pääsi myös Englannin maajoukkueeseen.

STT-Reuters

Prinssi Andrew’n golfmatkat suurennuslasin alla

Myös muualla kuin Suomessa päästään otsikoihin golfmatkojen avulla. Britanniassa on nyt selvitelty prinssi Andrew’n hinnakkaita lentomatkoja muun muassa golfkentille.

Selvitystä prinssin matkakuluista pyysi työväenpuolueen parlamenttiedustaja Ian Davidson. Hänen pyynnöstään valtiontaloutta valvova National Audit Office (NAO) selvitti, miksi prinssi oli kuluttanut lentomatkoihinsa 315 000 puntaa (liki 500 000 euroa) vuosina 2003 ja 2004.

NAO teki pyydetyn raportin, mutta ei kirjannut saamistaan tuloksista johtopäätöksiä. Raportista kuitenkin ilmenee, että prinssi oli useasti valinnut hintavan helikopterikuljetuksen junamatkojen sijaan.

Brittien nuoremman polven prinssi Harry aiheutti äskettäin skandaalin pukeutumalla yksityisjuhlissa natsiunivormuun.

STT-Reuters

Lämmin auto on kuumaa kamaa

Aamun työmatka on tunnetusti mukavampi huristella lämpimässä autossa. Pakkasten piinaamat kanadalaiset ovat keksineet, että käynnistämällä auton ja antamalla sen hurista tuokion omia aikojaan autossa on lämmintä kuskin lopulta raahauduttua ratin taakse.

Varkaat ovat huomanneet, kuinka helppoa riistaa nämä tyhjät käynnistetyt autot ovat. Poliisit ovat todenneet varkaiden jopa seuraavan tarkasti säätiedotuksia, jotta he osaisivat iskeä oikeaan aikaan oikeissa paikoissa.

– Jos pankki jättää ovensa auki ja 75 000 dollaria tiskille lojumaan, voi olla varma, että rikollisia saapuu kaikkialta korjaamaan setelikasan parempaan talteen, etsivä Jim Gotell Toronton poliisista kertoo.

– Tyhjilleen käymään jätettyjä autoja voi verrata tällaisen pankin toimintaan. 75 000 dollarin arvoinen auto suorastaan odottaa ottajaansa, Gotell lisää.

Varkaat ovat perinteisesti suosineet eniten autojen urheilumalleja, eikä trendi poliisin mukaan ole muuttunut mihinkään suuntaan.

STT-Reuters

Kukaan ei vieläkään lupaa Lynn Andersonille ruusutarhaa

I Never Promised You A Rose Garden -jättihitin vuonna 1970 levyttänyt Lynn Anderson sai joulukuussa syytteen rattijuopumuksesta. Luvannut en ruusutarhaa, oli nimeltään Eija Merilän käännösversio Andersonin hitistä, eikä Lynn Andersonille kukaan näinä päivinä pysty ruusutarhaa lupailemaankaan.

Lynn Anderson, 57, nimittäin jatkaa valitsemallaan epämääräisten tekojen polulla. Nyt hän on sanomalehti Miami Heraldin mukaan jäänyt kiinni Harry Potter -dvd:n varastamisesta Taosissa, New Mexicossa toimivasta supermarketista.

Eikä tässä vielä kaikki. Kun paikalle kutsuttu virkavalta oli työntämässä Andersonia poliisiautoon, Anderson tömäytti yhtä poliiseista nyrkillään. Kuulustelun jälkeen Anderson pääsi vapaalle jalalle odottamaan tapauksen jatkokäsittelyä.

Lynn Andersonia ei ole tavoitettu kommentoimaan tapahtunutta.

STT

Päivän lehti

11.8.2020