Uutiset

FC Hämeenlinna ei hyväksy kaupungin tarjousta osakkeistaan

FC Hämeenlinna ry pohtii osakekauppojen viemistä välimiesoikeuteen. Se ei tyydy kaupungin päätökseen maksaa Pullerihallin kannatusosakkeista vain niiden alkuperäisen nimellisarvon verran.

– Jos tämä on kaupungin viimeinen kanta, meidän täytyy lähteä penäämään laillisia oikeuksiamme muita teitä. Harkittavaksi tulee välimiesmenettelyn käynnistäminen, mutta toki me pidämme edelleen omalta puoleltamme myös neuvotteluvaihtoehdon auki, kertoo seuran puheenjohtaja Arto Viljanen.

FC Hämeenlinna pitää yhden osakkeen käypänä arvona 25 euroa, joka on kaupungin vuodenvaihteessa merkitsemien uusien A-osakkeiden merkintähinta. Yhteensä kaupungin lunastuksen arvo olisi siten 43 825 euroa.

Hämeenlinnan kaupunginhallitus päätti maanantain kokouksessaan tarjota Pullerihallin kannatusosakkeista yhteensä 329 euroa, mikä vastaa osakkeiden myyntihintaa vuonna 1997.

– Kaupungin tarjous ei vastaa meidän käsitystämme osakkeiden käyvästä arvosta. Tällä lopputulemalla neuvottelutie ei johda mihinkään, Arto Viljanen vihjaa. (HäSa)

Päivän lehti

28.11.2020

Fingerpori

comic