Uutiset

FC Hämeenlinna eteni jatkoon cupissa

FC Hämeenlinna jatkaa pelejään jalkapallon Suomen cupin neljännellä kierroksella. Sunnuntaina kauden ensimmäisen virallisen ottelunsa pelannut hämeenlinnalaisjoukkue kaatoi kolmannen kierroksen ottelussa VG-62:n 2–0 (0–0).

Hämeenlinnalaisten maalisankari Naantalissa oli Jere Suomalainen. Hän teki avausmaalin 67 minuutilla vapaapotkulla ja viimeisteli 2–0-loppunumerot ottelun loppupuolella rangaistuspotkulla.

FC Hämeenlinnan päävalmentajaa Jussi Pellikkaa Naantalissa tuurannut apuvalmentaja Jussi Lempinen oli tyytyväinen, että joukkue pääsi jatkoon.

– Joukkueen ympärillä on ollut viime aikoina turbulenssia, ja se vähän näkyi pelissä. Varsinkin ensimmäinen jakso oli arka, vaikka palloa toki koko ajan hallitsimmekin. Toisella jaksolla päästimme kytkintä irti, ja peli alkoi rullaamaan. Teimme vaadittavan työn. Jatkoon pääsy oli ehdottomasti tavoitteena. Pelaajat tekivät tämän jutun, Lempinen kehui joukkuetta.

Naantalilaisjoukkue pelaa Kolmosessa eli yhtä sarjaporrasta alempana kuin FC Hämeenlinna.

– Tällä alueella on vahva pelaajatuotanto, ja Turun seudun ryhmät ovat aina ihan ok-joukkueita. Alueella on paljon pelaajia, Lempinen kertoi. (HäSa)

Asiasanat