Uutiset

FC Hämeenlinna sai Aapo Lappalaisen

Aapo Lappalainen on FC Hämeenlinnan uusin sopimuspelaaja. 21-vuotias laitapelaaja siirtyi Tampere Unitedista loppukauden kattavalla sopimuksella, jossa on liigapykälä eli Lappalainen voi elokuun siirtoikkunan aikana siirtyä liigaseuraan.

Lappalainen debytoi jo viikonloppuna uudessa seurassaan, kun FC Hämeenlinna haki vieraspisteet Porista. Päävalmentaja Jussi Lempinen otti tyytyväisenä vastaan täydennystä ryhmäänsä.

-Aapon kiinnitys on mahtava juttu. Kyseessä on heittämällä liigatason pelaaja. Nuori, röyhkeä ja hyväjalkainen peluri, joka tuo pelaamiseemme uusia ulottuvuuksia. Etenkin tekonurmialustoille olemme kaivanneet Aapon kaltaista pikakiituria, Lempinen kuvasi uutta hankintaa.

Lappalainen on Tampereen Ilveksen kasvatti ja hän solmi liigasopimuksen Tampere Unitedin kanssa keväällä 2009. Hän ehti debytoida liigassa jo syksyllä 2008. Liigapelejä miehelle on kertynyt kahdeksan.

Jo aiemmin Tampere Unitedista Hämeenlinnaan siirtyi talvikaudella testissä ollut 20-vuotias keskikenttäpelaaja Jesse Kuusisto. (HäSa)

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic